1PUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie kodu saaks olla mitte ainult soe ja mugav, vaid ka keskkonnasõbralik? Siin on vastus: 1PUR, teie usaldusväärne partner maj

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie kodu saaks olla mitte ainult soe ja mugav, vaid ka keskkonnasõbralik? Siin on vastus: 1PUR, teie usaldusväärne partner majade, korterite ja muude erihoonete soojustamisel polüuretaan-pritsvahtudega (PUR vaht). Me ei paku lihtsalt soojustust, vaid pakume lahendust, mis on vastupidav, ohutu ja jätkusuutlik.

Kasutame ainult parimat, suletud pooridega BASF-i vahtu Elastospray, mis on spetsiaalselt loodud seinte, põrandate ja lagede soojustamiseks. See vaht säilitab oma omadused terve eluea jooksul, tagades teie kodu pikaajalise mugavuse.

Meie väärtustame keskkonda ja teie tervist. Seetõttu kasutame ainult materjale, mis on ohutud nii teile kui ka loodusele. Ükski meie kasutatav BASF vaht ei sisalda formaldehüüdi, lenduvaid orgaanilisi ühendeid ega klorofluorosüsinikke, aidates kaasa puhtama keskkonna loomisele.

Erinevalt enamikust soojustusvahenditest ei lase meie PUR vaht mitte ainult vett läbi, vaid ka blokeerib veeauru. Lisaks puuduvad meie vahus seentele ja hallitusele vajalikud toitained, tagades teie kodu kaitse hallituse ja seente eest.

Meie avatud pooridega vaht sobib suurepäraselt kivimajadele, palkmajadele ja puitmajadele. Samuti pakume suletud pooridega PUR vahtu, mis on ideaalne hoonete eripaikade, nagu ujulad, välibasseinid, mahutid, akupaagid, veinikeldrid ja külmhooned, soojustamiseks.

1PUR on rohkem kui lihtsalt soojustusteenus. Oleme teie usaldusväärne partner, kes pakub mitte ainult kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, vaid ka jätkusuutlikku tulevikku. Valige 1PUR ja muutke oma kodu soojaks, ohutuks ja keskkonnasõbralikuks paigaks elamiseks.

Valige 1PUR ja avastage tõeline mugavus, ohutus ja jätkusuutlikkus oma kodus.

Koduleht

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

1PUR OÜ tegevusaruanne 2023

1PUR OÜ loodi 22.09.2021.  Teise tegevusaastal käivitati tegevus hoogsalt ning teeniti tulu 85663 eurot. Kolmandal tegevusaastal on õnnestunud tegevus veelgi pa
ssb.ee
1PUR OÜ loodi 22.09.2021. Teise tegevusaastal käivitati tegevus hoogsalt ning teeniti tulu 85663 eurot. Kolmandal tegevusaastal on õnnestunud tegevus veelgi paremini organiseerida, tulu on teenitud 124244 eurot.

Isolatsioonitööd - sinu kodu heaks

Kodu on rohkem kui lihtsalt hoone; see on koht, kus loome mälestusi, jagame naeru ja tunneme end turvaliselt. Kuid üks oluline aspekt, mis muudab kodu tõeliselt
ssb.ee
Kodu on rohkem kui lihtsalt hoone; see on koht, kus loome mälestusi, jagame naeru ja tunneme end turvaliselt. Kuid üks oluline aspekt, mis muudab kodu tõeliselt mugavaks, on tema võime säilitada soojus ja vältida ebameeldivat temperatuurikõikumist. Just siin tulevad mängu isolatsioonitööd - need mitte ainult ei muuda sinu kodu soojaks talvel ja jahedaks suvel, vaid aitavad sul ka säästa raha energiaarvetel. Selles artiklis avame isolatsioonitööde maailma, selgitades, miks need on hädavajalikud igas kodus. Kas oled kunagi märganud, kuidas mõned kodud püsivad soojad ja mugavad isegi karmidel

Kuidas PUR vaht muudab isolatsioonitööd ohutuks ja efektiivseks

Olete jõudnud siia, sest otsite parimat lahendust oma kodu soojendamiseks ja turvalisemaks muutmiseks. Polüuretaan-pritsvaht, tuntud ka kui PUR vaht, on tänapäe
ssb.ee
Olete jõudnud siia, sest otsite parimat lahendust oma kodu soojendamiseks ja turvalisemaks muutmiseks. Polüuretaan-pritsvaht, tuntud ka kui PUR vaht, on tänapäeva tehnoloogia ime, mis on muutnud soojustamise tõhusamaks ja keskkonnasõbralikumaks. See artikkel tutvustab, miks PUR vaht on esimene valik nende jaoks, kes soovivad oma kodu muuta soojaks, ohutuks ja energiasäästlikuks. PUR vaht on ohutu allergikutele, astmaatikutele ja teistele hingamisteede haigustega inimestele. Samal ajal tagab see suurepärase soojustuse, täites kõik tühimikud, praod ja vahed ning muutes teie kodu õhukindlaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.