MURAFADIGITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritu

MURAFADIGITAL OÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Murafa asutati 19. oktoobril 2021. Murafa asutati Eestis, kuna Eesti on ideaalne jurisdiktsioon digitaalse turunduse agentuuri asutamiseks tänu peamiste turunduspartnerite ja -pakkujate suurele kontsentratsioonile Baltikumi piirkonnas.

Ettevõte alustas tegevust rahvusvahelise digitaalse turunduse agentuuri Gentenox Enterprises Limited (Küpros) osana. Gentenox Enterprises

Limited on digitaalse turunduse kaubanduskeskus, mis pakub kompleksseid turunduslahendusi alustavatele ja arenenud IT-ettevõtetele.

Gentenox pakub juurdepääsu SEO turundusele (Google, Facebook, Bing jne), CPA partneritele (SMM, meiliturundus jne) ja kohalikule turundusele (võimaldab reklaamida teatud turgudel, näiteks Hiinas). Murafa tegevus eskaleerus 2022. aasta jooksul, mil ettevõte kaasas kontserni hüvanguks allhanke korras suure hulga digiturunduse spetsialiste.

Murafa tegeleb eelkõige digiturunduskampaaniate korraldamisega Gentenox grupi välis- ja Eesti klientidele. Murafa on hetkel keskendunud

Facebooki platvormi kaudu ostetava liikluse mahu suurendamisele ja oma klientide arvu suurendamisele.

Murafa missiooniks on pakkuda oma klientidele digiturunduse teenuseid parima võimaliku kvaliteediga ja soodsaima hinnaga. Murafa visiooniks on Gentenox grupi osana saada IT-idufirmade digitaalse turunduse vajaduste rahuldamiseks ühest kohast, mis pakub täielikku turundustuge peamistel digitaalsetel platvormidel. Murafa väärtusteks on kvaliteetsete digitaalse turunduse teenuste pakkumine, tugevate suhete loomine oma partneritega ning kõrgharidusega ja kvaliteetse kasvu eelistamine kiirele ja kontrollimatule skaleerimisele.

Murafa peamiseks saavutuseks oli pikaajalise koostöö loomine Facebooki peamise turunduspartneriga Baltikumis, milleks on Httpool Group.

Samuti on ettevõte loonud usaldusväärsed suhted vabakutseliste digiturunduse spetsialistide võrgustikuga, laiendades Gentenox grupi võimsusi.

Murafa põhitegevusalaks on veebireklaamikampaaniate korraldamine Gentenox grupi klientidele. Murafa teeb koostööd turundusagentuuride ja vabakutselistega Ukrainast, Ida-Euroopast ja Baltikumi regioonist, et korraldada kontserni klientide tellitud kampaaniate läbiviimist.

Välisinvesteeringuid Murafa ei teinud ja lähitulevikus pole ka plaanis. Murafa on keskendunud ainult kontserni äritegevuse laiendamisele.

Murafa ei viinud läbi olulisi uurimis- ja arendusprojekte.

Murafa keskendub jätkuvalt oma suhete tugevdamisele võtmepartneritega, sealhulgas Httpooliga, ja kontserni klientide arvu suurendamisele.

Plaanis on, et Murafa skaleerib oma maksete infrastruktuuri aastatel 2023-2024, mis võimaldab suurendada Murafa kaudu korraldatavate ja rahastatavate reklaamikampaaniate mahtu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.