EESTI KONSTELLATSIOONIDE INSTITUUT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

EESTI KONSTELLATSIOONIDE INSTITUUT OÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Konstellatsioonide Instituut OÜ tegevusalaks on täiendväljaõppe, koolituste ja seminaride korraldus ja läbiviimine.

2023 aastal oli ettevõttel 2 pikemat täiendõpet ja 6 töötuba.

2024 aastal plaanitakse jätkata samas formaadis.

n n n

Eesti Konstellatsioonide Instituut OU -l ei ole palgalisi to o tajaid ning n n aruandeaastal ei ole to o tasusid arvestatud. Kaasame oma töödesse projektipõhiselt inimesi, kes 2023 aastal esitasid ettevõttele tehtud tööde eest arveid iseenda firmade alt.

n

Ka ko rgemale juhtkonnale pole aruandeaastal arvestatud tasusid ega muid olulisi soodustusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.