DEPOWISE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1047 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommen

DEPOWISE OÜ hetkeolukord

Juba 1047 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Depowise OÜ on 2021. aasta detsembris loodud ettevõte.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid

Depowise OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on tarkvaratoote Depowise pakkumine investeerimisvaldkonna klientidele – fondi haldurid, fondi administraatorid, Man Co-d ning depoopangad. Depowise OÜ peamisteks turgudeks on Euroopa Liit, Šveits ja Suurbritannia.

Ülevaade 2022. aasta majandustegevusest 2022 aasta oli Depowise OÜ jaoks läbimurde aastaks Euroopa turgudele. Aasta jooksul müüdi ja implementeeriti mitmed olulised kliendid depoopanganduse valdkonnas Euroopas – Vistra, Got your back, Creand.

Ettevõtte esimese tegevusaasta müügitulu oli 872 797 eurot. Ettevõtte EBITDA (põhitegevuse kasum enne intressikulusid, amortisatsiooni ja põhivara väärtuse langust) oli 8 879 eurot.

Tootearendusse tehtud investeeringutest tingitud põhivara kulumi tõttu lõppes ettevõtte 2022. aasta siiski veel kahjumiga -10 760 eurot, mis oli aga parem eelarvestatud tulemusest.

Eesmärgid järgmiseks aastaks

Depowise OÜ eesmärgiks on järgmiste aastatega saada liidriks Euroopa depoopankadele IT- lahenduste pakkujana. Oleme sisenemas Šveitsi turule ning mitmel Euroopa Liidu tier-1 pangal on meie toote vastu suur huvi.

Planeerime investeerida toote arendamisse AIF ja UCITS depoopankade töö suuremaks automatiseerimiseks. Lisaks on plaanis lisada tooteportfelli ka kliendiportaal, mida hakkame müüma ka due diligence platvormi toetuseks.

2023. aasta fookuses on tütarettevõtte asutamine Luksemburgis. Luksemburg on muutumas ettevõtte põhituruks ja sinna on koondunud antud valdkonna kõik suured tegijad.

Peamised finantssuhtarvud

Näitaja 2022 Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid

Müügitulu 872 797

EBITDA 8 879

Puhaskasum -10 760

Puhasrentaablus -1,2% puhaskasum/müügitulu*100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,54 käibevara/lühiajalised kohustised

Võlakordaja 0,35 kohustised kokku/varad kokku

Omakapitali kordaja 1,53 varad kokku/omakapital kokku

Töötajate arv 10

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.