IBRANDZY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Detailid on need, mis loevad!Me pakume väga laia kujundus–ja disainivalikuid, kust leiate kindlasti õige just enda toote jaoks. Tutvu siin mõnede valikutega läh

Milliseid prindi-ja kujundusvõimalusi on olemas?

Detailid on need, mis loevad!

Me pakume väga laia kujundus–ja disainivalikuid, kust leiate kindlasti õige just enda toote jaoks. Tutvu siin mõnede valikutega lähemalt:

3D-LAKK JA I-FOIL

Siin äratame teie pildi või teksti mitme kihiga ellu ja teeme ta reljeefseks. Nii on ta sõrme all katsudes tunda. Digiseade võimaldab toota tavalist ja ka väga reljeefset UV-kohtlakki, muuhulgas ka digitrükisele, kui need on pindaktiivse laminaadiga kaetud. 

3D lakikiht on võimalik katta ka i-foiliga, ehk 12 erineva foili tooniga. Nii saate tähelepanu pöörata erinevatele detailidele, näiteks logodele või muudele kujunduselementidele. Lakk kantakse valmistrükitud kaetud paberile või laminaadile digitehnikas.

Lakitav paber peaks olema kaetud, soovitatavalt mattlamineeritud. Ideaaltulemuse annab meie Sense-laminaat. Eeliseks on tugevam läige, aga arvestama peab sellega, et murdmisel või soonimisel võib paks lakikiht murduda, seega ei sobi kohtlakk ajakirjade/raamatuselgade, äärte jaoks.

Samadel alustel toodetud tavalist reljeefset või 3D-lakki on võimalik katta kuldse või hõbedase fooliumiga. Minimaalne lakikihi paksus I-foilil on 30 mikronit. Faili loomine on Adobe’i programmides lihtne, soovi korral saadame ingliskeelse juhendi.

Maksimumpoogen: 520 × 1050 mm; miinimum 210 × 300 mm.
Grammkaal: min 135 g/m² (I-foil 150) – max 600 g/m².
3D-lakki on võimalik teha kuni 200 mikroni kõrguseni, aga optimaalseim on 70 mikronit. Kasutada saab kuni 10 eri kõrguses kihti, aga optimaalne on 1–3. Tajumiseks peab kõrguste vahe eri kihtide vahel olema vähemalt 30 mikronit.

 

UV-KOHTLAKK

Soovist tuua esile trükisel mõnd üksikut detaili või lakkida ainult osa pildist, tuleb kasutada kohtlakki. Lakk kantakse valmistrükitud paberile siiditrüki – tehnikas. Üldiselt on lakk värvitu, aga on võimalik kasutada ka toonitud lakke. Erilise sära saavutamiseks võib laki hulka segada glitrit või pärlmutterpulbrit. Kohtlaki kasutusvõimalused on mitmekülgsed: alates visiitkaardist, pidulikest firmatrükistest kuni eksklusiivsete raamatuteni. Kohtlakk jääb alati efektsem mati paberi peal, ideaalne mattlaminaadi peal. Lakitav paber peaks olema kaetud, katmata paberisse kipub lakk sisse imbuma. Katmata paberite jaoks on olemas spetsiaalne lakk, mis on aga ka kallim, seega odavam oleks valida kaetud paber. Kohtlakis pealekantav lakikiht on umbes 4 korda paksem kui flexolakk. Eeliseks on tugevam läige aga arvestama peab sellega, et murdmisel või soonimisel võib paks lakikiht murduda, seega ei sobi kohtlakk ajakirjade/raamatuselgade jaoks. Olemas on siis matt, läikiv (eraldi katmata paberitele), reljeefne, reljeefne mullilakk, luminestseeriv ja fluorestseeruv kohtlakk.

Maksimum poogen: 520 x 720 mm

Erinevate efektide osas, mida saab kohtlakis teha aitame teid hea meelega. 

 

UV-LAUSLAKK

UV Lauslakk on õhuke lakikiht. Meie parntertrükikojas Revaprint paigaldatakse nii läikivat kui matti lauslakki. Lisaks ka fooliumiks sobivat läikivat lauslakki.

Masina tehnilistes andmetes on kirjas, et alla 130g/m2 võivad tekkida probleemid. Oleme lakkinud ka 60-ne grammist, kuid siis on oht, et masin hakkab poognaid kortsutama. Paber peab olema kindlasti kaetud gloss. Silk ja matt paberisse imendub lakk sisse (vahel on aidanud offset-lakk).

Värvid
Värvid peavad olema sobilikud UV lakkimiseks, see tähendab seda, et nad ei tohi sisaldada vaha või kui siis, vähesel määral. Trükis peab olema piisavalt kuiv lakkimiseks. Laki tootja ütleb, et poognad peaksid kuivama 24-72 tundi enne lakkimist sõltuvalt ruumi temperatuurist ja niiskusest. Jahedamas ruumis pikeneb kuivamisaeg oluliselt.

Eriti tähtis on kuivamisaeg metallik värvidel ja suurtel täispindadel. On tulnud ette, et paks kiht kulda või hõbedat, mis tundub kuivana, tuleb peale lakkimist koos kuivanud osaga lahti. Probleemsed värvid on metallik, fluorestseeruvad ja reflex sinine. Metallik ja fluorestseeruvate värvide puhul on väga oluline värvikihi paksus.

Kuna fluorestseeruvad värvid sisaldavad palju pigmenti võib lakk värvi sisse imenduda ja muuta pinna krobeliseks ja nätskeks. Asja parandab mingil määral pikem kuivamine.

UV lakk võib muuta värvi tooni (refleks sinist pigmenti sisaldavad värvid)

Trükipulber
Kindlasti tuleks jälgida trükipulbri kogust ja tera suurust. Osaliselt korjab meie masin pulbrit ära kuid mitte kõike. Suurem kogus pulbrit, mis jääb poognale, tekitab lakis matid laigud. Suureteraline pulber jätab laki pinna krobeliseks. Kui pulbrit on väga palju ja meie masin ei suuda kogu kogust maha võtta, on juhuseid, et töö lastakse veelkord trükimasinast läbi. 

 

DIGITRÜKK

Trükikojas trükitakse alates tavadigipaberist paljude paksude, kuni 300 g reljeefsete disainpaberiteni ja paberkleebisteni välja. Lisaks trükitakse digitrükis rullmaterjalile PVC kleebiseid, mis on võimalik saada nii täispinnana, kui ka taustast välja lõigatud kujutistena.

Kvaliteetse töö aluseks on loomulikult kvaliteetne trükifail PDF kujul, milles ka tekstiosad on teisaldatud pildiks.

Suurem osa klientidest tellib digitrükina visiitkaarte, toodete kleebis etikette, kutseid, Jõulu ja muid kaarte, ning reklaamlehti.

UUDIS! Alates 2023 Juulist on Revaprint installinud uue digitrükiliini, millega saab esmakordselt pakkuda digitrüki teenust valmis katmata paberist toodetele, nagu näiteks paberkottidele, karpidele, kastidele, posti ja muudele ümbrikutele!

 

SIIDITRÜKK

Siiditrükk on trükkimise meetod, kus värv kantakse trükitavale materjalile läbi peenikese võrgu (siidi), mis on pingutatud raamile. Pinnad, mis värvi ei pea läbi laskma on kaetud emulsiooniga.

Miks valida siiditrükk? Siiditrükk võimaldab saavutada puhtaid 100% tagatud Pantone värvitoone kattes paberit paremini kui offsettrükk. Saab kasutada väga erinevaid materjale, paksuselt, kujult kui ka struktuurilt. Meie põhilisteks materjalideks on paber ja kleebis. PVC kleebis, mis on trükitud siiditrükis, kannatab temperatuuri kõikumist ja erinevaid ilmastikuolusid. Siiditrükis on värvikiht paksem ja tänu sellele on võimalik saavutada häid tulemusi katmata tumedate paberitega. Võimalik on trükkida metallik, kuld, hõbe jne.Kasutame Pantone värviskaala värve või piltide puhul cmyk värvilahutust, rastri tihedus 60LPI. Valmis filmidest aksepteerime valmis poognafilmid (meiega enne kooskõlastatud) positiiv emulsioon peal.

Siiditrüki eeliseks on:

Tema katvus ja puhaste täispindade saavutamine ka väga raskesti trükitavatele materjalidele ja pindadele (küsi meie spetsialistidelt, kui soovid erilisi materjale kasutada). Kordustrüki puhul säilitame värvi Teile aastaid ja igal tellimusel tagame Teile 100% sama tooni.

Trükitava ilmastiku, UV ja füüsiline vastupidavus, mis võib küündida 5 aastani. Revaprint trükib näiteks turvafirmade uksekleebiseid, objektikleebiseid, konteinerkleebiseid, liiklusmärkide kontrollkleebiseid jne, mis peavad kestma ja vastu pidama ka peale füüsilist kontakti, puhastamist jne.

Eriefektide lisamine on võimalik 80% juhtudest vaid siiditrüki tehnoloogiaga. Valikus on kuld, hõbe, pärlmutter, glitter, loteriivärv jpt. Vaata eriefektide alt täpsemalt. 

Failist trükkimiseks on kvaliteetse töö aluseks loomulikult kvaliteetne trükifail PDF kujul, milles ka tekstiosad on teisaldatud pildiks.

  

ERIEFEKTID

Reva Print on tuntud Eestis ja lähiriikides, kui eriefekti trükikoda. Väga suur osa raamatu-ja ajakirjakaantest, menüüdest, pakenditest, kutsekaartidest ja visiitkaartidest, mis on trükitud erinevates trükikodades, saavad mõne edeva efekti lisaks just meie partner trükikoja juurest. Nende klientideks ongi kõik Eesti ja lähiümbruse trükikojad. Eri-ja disainpaberitele, plastikutele, kleebistele (mille peale tavaliselt nii ofset, kui digitaaltrükiga pole võimalik trükkida) trükib trükikoda loomulikult ise otsast lõpuni. Revaprint on trükkinud ka erilistele materjalidele, nagu puiduspoonile, katuseplekile, alumiiniumile jne.


Tutvu levinumate efektidega:

Kohtlakk – Nii läikiva, matt, kui reljeefse, ning reljeefse mullilakiga

Kohtlakki lisatud glitter – Universaalsed kõikide toonidega glitrisegud on meil kohe laos olemas: hõbedane, kuldne, rohekas, holograafiline hõbe ja kuld. Näiteks suur osa poodides müügil olevatest sädelevatest postkaartidest on selle sädeluse saanud meie juurest.

Kohtlakki lisatud pärlmutter – Toimib täpselt pärlmutrina valgel ja heledal pinnal. Külmadel toonidel muutub hõbedaseks, soojadel kuldseks

Toonitud kohtlakk – Saame seda ka vastavalt Teie soovidele toonida

Luminestseeruv kohtlakk – Paari tunnise valguse käes laadimise järel helendab pimedas, olenevalt laadimisajast, kuni 12 tundi

Fluorestseeruv kohtlakk – Raha ehk UV lambi käes lillakalt või kollakalt heledav lakk turvaelementide tekitamiseks kinkekaartide, rahakaartide, messirinnasiltide ja kutsete jne jaoks. Lisaks on võimalik kasutada ööklubides, kus kasutatakse laes vastavaid siniseid UV lampe, katta sellega ka menüüd, mis hõlbustavad pimedas klientidel menüü lugemist.

Alates 2014 on kohe valmis kujul olemas pakkuda Teile mistahes trükise kogu ulatuses lakimustriga katmiseks. Saadaval on 3 erinevat mustrit: Nahamuster (läikiva, matt, kui reljeefse lakiga), Haapsalu salli pits (läikiva, matt, kui reljeefse lakiga), Linane riie (läikiva ja mattlakiga). See on ideaalne lahendus raamatu ja ajakirjade kaantele, ning reklaamtrükistele koheseks lisamiseks, kuna on trükikojas valmiskujul olemas.

Katva valgega trükk – Meie valge värv võimaldab trükkida ka lausa tumedatele paberitele ja pindadele. Tihti teistes trükitehnoloogiates ebaõnnestunud valge trükid annab töö teatud staadiumis veel meie juures üle trükkides parendada. Tegelikult ongi just siiditrüki värvide katvus see, mille tõttu, saab just nendega tumedatele materjalidele ja värvidele trükkida.

Kulla ja hõbedaga trükk – Trükikojas on olemas nii tava hõbe ja kuld. Lisaks on olemas ka sätendav hõbe ja kuld. Viimasega on näiteks trükitud EV Presidendi kutsed.

Loterii kraapevärviga eelnevalt trükitud kujutiste katmine – Olemas on hõbe. Allolev tekst – võit/kaotus peab olema trükitud pooltoonis, ümbritsetud mustriga, ning pind eelnevalt (enne kraapevärvi lisamist) kaetud lauslakiga, ideaalis laminaadiga.

Kuna omame tööstuslikku automaatliini, saame katta teiste trükikodade trükiseid lisaks tavalistele matt ja läikivale laminaadile ka kraapimiskindla matt ja Sense siidise pinnaga mattlaminaadiga. Lisaks on meil olemas ka reljeefse linase riide mustriga läikiv laminaat.

    NB! Kuna nii lauslaki, kui laminaadi puhul kasutame ainult kõige kvaliteetsemaid materjale saab neile paigaldada eelnevalt ära toodud efekte ja nendega töödeldud trükiseid järeltöödelda (lõigata, voltida, kleepida trükkida jne.)

    Saame teile kõiki valikuid ka lähemalt koha peal tutvustada. Nii saate erinevaid materjale oma silmaga näha ja käes katsuda. Kirjutage meile info@brandcafe.ee

    Kommentaarid (0)


    Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

    Dropdown

    kõik artiklid

    Pakendid, mis tõstavad teie müüginumbreid – Kuidas?

    Pilt on väärt rohkem kui tuhat sõna. Inimeste aju on programmeeritud visuaalsele informatsioonile. Öeldakse küll, et ära hinda raamatut kaane järgi, aga me ei s
    ssb.ee
    Pilt on väärt rohkem kui tuhat sõna. Inimeste aju on programmeeritud visuaalsele informatsioonile. Öeldakse küll, et ära hinda raamatut kaane järgi, aga me ei saa sinna inimestena midagi parata. Toome teile esiteks siia mõned huvitavad faktid: 90% informatsioonist, mida inimese ajus töödeldakse, on visuaalne. Ajul võtab aega umbes täpselt 13 millisekundit, et töödelda pilti ja langetada otsus. Aju töötleb pilte lausa 60 000 korda kiiremini kui teksti. Inimesed mäletavad 65% sellest, mis nad näevad ja vaid 10% sellest, mis nad kuulevad. See tähendab, et teie toode peab olema visuaalselt

    Millal läheb vaja tootepakendeid?

    Tootepakendil on suur roll esmamulje loomisel ning see võib olla oluline tegur toote edukuse tagamisel erinevates olukordades. Toome välja viis erinevat hetke,
    ssb.ee
    Tootepakendil on suur roll esmamulje loomisel ning see võib olla oluline tegur toote edukuse tagamisel erinevates olukordades. Toome välja viis erinevat hetke, kus tasuks mõelda tootepakendi tellimisele ja kuidas see võib mõjutada ettevõtte kuvandit ja suhteid klientide ning koostööpartneritega. 1. Tootepakend poodi Kui soovite, et teie toode tõmbaks poeletil pilke ning tekitaks huvi potentsiaalsetes ostjates, on kvaliteetne ja atraktiivne tootepakend hädavajalik. Esmamulje loeb ning silmapaistev pakend võib tõsta toote väärtust ning meelitada kliente ostma. 2. Uus tootekategooria

    Sain pakkumise ja asi on mõttetult kallis

    Selleks, et üldse tellida kvaliteetne trükitellimus peab ettevõte olema endale kindlaks teinud lähteülesande. Miks ma üldse seda teen? Mida mul on vaja? Mis on
    ssb.ee
    Selleks, et üldse tellida kvaliteetne trükitellimus peab ettevõte olema endale kindlaks teinud lähteülesande. Miks ma üldse seda teen? Mida mul on vaja? Mis on selle eesmärk ja kuidas seda saavutada? Kui selgub, et paika pandud eesmärk ja eelarve ei klapi, siis loomulikult nii edasi liikuda ei saa. Siis ongi kallis. Tahame aga enne veel teile välja käia mõned asjalikud mõtted, mis võivad aidata otsust langetada. Kogemus on näidanud, et tänu eriefektidele saavad meie partnerid esiteks rohkem kliente ning teiseks tooteid kallima hinnaga müüa. Siinkohal me ei liialda. Kui potentsiaalne ostja

    Tooteümbrised – Mõtle karbist välja!

    Toote    sleeve    annab teile võimaluse mõelda kastist välja.    Sõna otses mõttes. Ärge piirduge tavapärasega. Toome siin teile välja veel huvitavaid ideid, k
    ssb.ee
    Toote   sleeve   annab teile võimaluse mõelda kastist välja.   Sõna otses mõttes. Ärge piirduge tavapärasega. Toome siin teile välja veel huvitavaid ideid, kuidas tooteümbriseid kavalalt ära kasutada. Klassikaline variant on šokolaadikarp või veiniümbris. Tegelikult ei pea siin üldse olema pistmist vaid nendega. See võib olla ükskõik mis. Näiteks vein, pudel viina, mängukataloog, läpakas, molbert või rula. Võimalik on panna ka mitu toodet kokku,   sleeve 'i ümber ja ongi täitsa uus toode valmis. Kandliliste sisse võib panna mõne raamatu, lauamängu, kaardimängu, advendikalendri. Pudeli

    Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

    Loader

    Loader

    App Ad

    Storybook Chrome laiendus

    Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

    Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.