Rohkema info nägemiseks:

IBRANDZY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiserume kvaliteetsete ja unikaalsete tootepakendite loomisele, pakkudes klientidele võimalust esile tõusta ja jätta meeldejääv mulje.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle, kui Sinu bränd suudaks rääkida lugusid, mis jäävad meelde ja eristuvad massist. See on võimalik tänu IBRANDZY-le, eksklusiivsele trükiteenusele, mis pakub luksuslikke ja ainulaadseid lahendusi.

IBRANDZY on uhke oma üle 30 aasta pikkuse kogemuse üle trükiteenuste vallas, tuues klientidele mitmekülgse valiku eriefektidega trükitooteid. Meie missioon on anda Sulle võimalus mitte ainult eristuda, vaid ka edastada brändi sõnumit läbi unikaalsuse ja väärtuse.

Isegi kõige erilisemad materjalid saavad meie käe all uue elu. Oleme spetsialiseerunud trükkimisele erimaterjalidele, luues unikaalseid visuaalseid kogemusi. Lisame Sinu toodetele ja visiitkaartidele elegantset pehmust ja läiget siiditrükiga. See on märk kvaliteedist, mis jääb kauaks meelde. Meie trükiteenused on rohkem kui lihtsalt trükk - lisame tekstuurid ja lamineerime, et anda Sinu trükistele füüsiline ja visuaalne meeldivus.

IBRANDZY ei tee kompromisse ei kvaliteedis ega valikutes. Pakume eritellimusel trükiteenuseid, alates tekstuuriga visiitkaartidest kuni kohandatud ettevõtte kingitusteni. Oleme Sinu loominguliste ideede teostamisel Sinu usaldusväärne partner. Iga toode, mis kannab Sinu logo, saab meie käe all erilise tähelepanu ja hoolitsuse osaliseks.

Meie tootmisprotsess on varustatud kõrgtehnoloogiaga, kasutades täpseid ja uuenduslikke masinaid. Iga detail on oluline, sest teame, et Sinu brändi esindamine peab olema veatu ja eksklusiivne. Oleme siin, et muuta Sinu bränd silmapaistvaks ja meeldejäävaks. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse Sinu trükivajadustele.

Iga trükitoode, mille valmistame, on meie jaoks kui kunstiteos, mis kannab endas Sinu brändi lugu. Vali IBRANDZY – tee oma bränd unikaalseks!

UURI LISAKS

IBRANDZY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin

Teenindus oli meeldiv ja toode vastas ootustele.

- Liisa

Kvaliteetne toode ja suurepärane suhtlus.

- Erik

Jätkake samas vaimus!

Pakendid, mis tõstavad teie müüginumbreid – Kuidas?

Pilt on väärt rohkem kui tuhat sõna. Inimeste aju on programmeeritud visuaalsele informatsioonile. Öeldakse küll, et ära hinda raamatut kaane järgi, aga me ei saa sinna inimestena midagi parata. Toome teile esiteks siia mõned huvitavad faktid: 90% informatsioonist, mida inimese ajus töödeldakse, on visuaalne. Ajul võtab aega umbes täpselt 13 millisekundit, et töödelda pilti ja langetada otsus. Aju töötleb pilte lausa 60 000 korda kiiremini kui teksti. Inimesed mäletavad 65% sellest, mis nad näevad ja vaid 10% sellest, mis nad kuulevad. See tähendab, et teie toode peab olema visuaalselt

Pilt on väärt rohkem kui tuhat sõna. Inimeste aju on programmeeritud visuaalsele informatsioonile. Öeldakse küll, et ära hinda raamatut kaane järgi, aga me ei saa sinna inimestena midagi parata. Toome teile esiteks siia mõned huvitavad faktid: 90% informatsioonist, mida inimese ajus töödeldakse, on visuaalne. Ajul võta

Dropdown

kõik artiklid

Millal läheb vaja tootepakendeid?

Tootepakendil on suur roll esmamulje loomisel ning see võib olla oluline tegur toote edukuse tagamisel erinevates olukordades. Toome välja viis erinevat hetke,
ssb.ee
Tootepakendil on suur roll esmamulje loomisel ning see võib olla oluline tegur toote edukuse tagamisel erinevates olukordades. Toome välja viis erinevat hetke, kus tasuks mõelda tootepakendi tellimisele ja kuidas see võib mõjutada ettevõtte kuvandit ja suhteid klientide ning koostööpartneritega. 1. Tootepakend poodi Kui soovite, et teie toode tõmbaks poeletil pilke ning tekitaks huvi potentsiaalsetes ostjates, on kvaliteetne ja atraktiivne tootepakend hädavajalik. Esmamulje loeb ning silmapaistev pakend võib tõsta toote väärtust ning meelitada kliente ostma. 2. Uus tootekategooria

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.