KARO GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Karo Grupp OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitus- ja remonditeenuseid. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedi ja klientide rahulolu tagamisele n

Meist

Karo Grupp OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitus- ja remonditeenuseid. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedi ja klientide rahulolu tagamisele ning oleme spetsialiseerunud mitmesugustele valdkondadele, sealhulgas üldehitustöödele, siseviimistlustöödele, fassaaditöödele, katuste ehitusele ja renoveerimisele, põrandatöödele, santehnilistele töödele ning elektritöödele.

Üldehitustööde valdkonnas pakume laia valikut teenuseid, alates uute hoonete ehitusest kuni olemasolevate struktuuride renoveerimise ja ümberehituseni. Meie professionaalsed ehitajad omavad laialdast kogemust erinevate ehitusprojektidega ning tagavad kvaliteetse tulemuse, mis vastab teie vajadustele.

Siseviimistlustööde osas pakume kõrgetasemelisi teenuseid, mis aitavad muuta teie ruumid stiilseks ja funktsionaalseks. Olgu tegemist värvimise, tapeetimise, põrandakatete paigaldamise või dekoratiivsete detailide lisamisega, meie professionaalne meeskond tagab siseviimistlustööde tipptasemel lõpptulemuse.

Fassaaditööde valdkonnas pakume mitmesuguseid teenuseid, mis aitavad muuta teie hoone välisilme vastupandamatuks. Olgu tegemist fassaadi krohvimise, värvimise, kivi- või puitfassaadi ehitamisega, meie kvalifitseeritud meeskond tagab professionaalse ja vastupidava fassaadilahenduse.

Kui otsite kvaliteetseid katuseehitus- ja renoveerimisteenuseid, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie eksperdid omavad põhjalikke teadmisi erinevat tüüpi katuste ehitusest ja renoveerimisest ning tagavad vastupidavad ja lekkekindlad katuselahendused.

Põrandatööde valdkonnas pakume mitmesuguseid teenuseid, alates põrandakatete paigaldamisest kuni põrandate lihvimise ja viimistluseni. Olgu tegemist parketi, laminaadi, plaatide või vaipkatetega, meie meeskond tagab vastupidavad ja kvaliteetsed põrandalahendused.

Santehniliste tööde osas pakume professionaalseid teenuseid, mis hõlmavad torustike paigaldamist, lekketeede parandamist, sanitaartehnika paigaldamist ning vee- ja kanalisatsioonisüsteemide hooldust. Oleme varustatud sobivate tööriistade ja teadmistega, et tagada sujuv ja usaldusväärne sanitaartehniline töö.

Elektritööde valdkonnas pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad elektrisüsteemide paigaldamist, juhtmestiku renoveerimist, valgustuse paigaldamist ja elektriseadmete hooldust. Meie kvalifitseeritud elektrikud tagavad turvalised ja efektiivsed elektrilahendused vastavalt teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile parima lahenduse teie ehitus- ja remondiprojektide jaoks. Oleme valmis pakkuma kvaliteetset tööd, mis vastab teie ootustele ja tagab teie täieliku rahulolu.

Kontakt:

karo.grupp@gmail.com
+372 5666 2283

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Fassaaditööd ja katuseehitus: Kaitse ja esteetika kooskõlas

Karo Grupp OÜ pakub tipptasemel fassaaditööde ja katuseehituse teenuseid, mis tagavad teie hoone kaitse ja visuaalse atraktiivsuse. Meie spetsialistid omavad ul
ssb.ee
Karo Grupp OÜ pakub tipptasemel fassaaditööde ja katuseehituse teenuseid, mis tagavad teie hoone kaitse ja visuaalse atraktiivsuse. Meie spetsialistid omavad ulatuslikku kogemust erinevate fassaadimaterjalide ja katusekatete kasutamisel ning suudavad pakkuda vastupidavaid ja silmapaistvaid lahendusi vastavalt teie eelistustele ja vajadustele. Fassaaditööde osas pakume laia valikut teenuseid, mis aitavad muuta teie hoone välisilme vastupandamatuks. Olgu tegemist fassaadi krohvimise, värvimise, kivi- või puitfassaadi ehitamise või muude fassaadi renoveerimistöödega, meie kvalifitseeritud

Üldehitustööd: Kvaliteetsed lahendused teie ehitusprojektidele

Karo Grupp OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub laiaulatuslikke ja kvaliteetseid üldehitustööde lahendusi. Olgu tegemist uue hoone ehitamise, renoveerimise või ümbe
ssb.ee
Karo Grupp OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub laiaulatuslikke ja kvaliteetseid üldehitustööde lahendusi. Olgu tegemist uue hoone ehitamise, renoveerimise või ümberehitusega, meie professionaalne ehitusmeeskond omab pikaajalist kogemust ja teadmisi erinevate ehitusprojektide elluviimisel. Meie ehitusmeeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud ja oskuslikest töötajatest, kes on pühendunud tipptasemel tööle ning klientide rahulolu tagamisele. Meie eesmärk on pakkuda igale kliendile personaalset lähenemist, kusjuures arvestatakse nende individuaalseid vajadusi ja eelistusi. Üldehitustööde valdkonnas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.