MENTALCLEAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

MENTALCLEAR OÜ hetkeolukord

Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Mentalclear OÜ jätkas 2023. aastal klientidele psühholoogilise nõustamisteenuse osutamisega. Klientidele mugavama teenuse pakkumiseks muutis Mentalclear OÜ oma vastuvõtukabineti asukohta ja uueks asukohaks on Kadaka tee 63, Tallinn.

Klientidele pakutavateks teenusteks on individuaalne psühholoogiline nõustamine nii kontaktkohtumistel kui ka veebi vahendusel, paaride ja perede nõustamine ning traumateraapia. Klientide nõustamise aluseks on erinevad teraapiameetodid, nt pereteraapia, kognitiiv- käitumisteraapia, motiveeriv intervjueerimine, lahenduskeskne lühiteraapia, skeemiteraapia, tunnetekeskne paariteraapia, PREP paarisuhte koolituse tehnikad, "Imelised aastad" vanemlusprogrammi tehnikad ja EMDR traumateraapia. Põhilised teemad, millega kliendid nõustamisele pöördusid, olid ärevus- ja meeleoluhäired ning paari- ja peresuhete raskused.

2023. aastal omistati Mentalclear OÜ psühholoog-nõustaja Moonika Kukke-Tiiman´ile psühholoog-nõustaja 7. taseme kutse.

Moonika Kukke-Tiiman

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.