VALUESOURCE BALTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 14 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritu

VALUESOURCE BALTICS OÜ hetkeolukord

Juba 14 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal oli Valuesource Baltics OÜ põhitegevus seotud Soomes asuva sõsarettevõtte ValueSource Partners Oy ülesannetega, täites spetsiifilise oskusteabe ja võimsuse nõudlust projektidele, mis olid geograafiliselt keskendunud Baltikumi ja Ida-Euroopa riikidesse.

Valuesource Balticsil õnnestus oma sõsarettevõtete projektides häid tulemusi anda ning seetõttu muudeti osa neist otsesteks ärisuheteks

Valuesource Balticsi ja Soome tööstusklientide vahel. Esimene otsesuhe loodi Rootsi ettevõttega 2023. aasta lõpus ning projekt loodetakse lõpetada 2024. aasta kevadeks.

2023. aasta suvel suurendati meie töötajate arvu ühe hankimisspetsialisti võtta (kokku on nüüd 2 töötajata).

Tänu Valuesource Balticsi töötajate spetsiifilisele oskusteabele jätkati ka äri- ja projektijuhtimise arendustegevust Valuesource ettevõtete grupi toetamiseks ning teatud teenindusprotsessid võeti kasutusele ka Soome sõsarettevõttes.

Valuesource Baltics pakub hankeid ja hanke professionaalseid vahendeid teenusena. Meie peamisteks fookusvaldkondadeks on teenused tööstusklientidele, kellel puudub oma organisatsioonis hankimis- ja hankevõimekus ning professionaalse personali suutlikkus.

Teostame tarnijate otsimist, pakkumiste korraldamist ja tarnijate auditi projekte peamiselt Baltikumis ja Ida-Euroopas. Tegutseme tulemus- ja ajapõhise arvelduse ja teenustasudega, me ei kauple materjalide, komponentide ega kokkupandud toodetega.

2023. aastal ei teostatud olulisi investeeringuid ega arendusprojekte.

Mõne Eesti ettevõttega sõlmisime müügisuhted juba 2022. aasta jooksul ning eeldasime, et need algatused muutuvad reaalseks äriks 2023.

aasta jooksul. Kahjuks pole need algatused veel oodatud projetki realiseerumist toonud. Need projektialgatused on aga ettevõtte käibe seisukohalt väga paljulubavad ning kui need projektid teostuvad esialgsete plaanide kohaselt, siis Valuesource Baltics OÜ käive kasvab 2024.

aastal.

Peamiste sidusrühmade ettevõtete toetamine jätkub, samuti on oodata Soome ettevõtete projektide jätkumist ja kasvu nii käibe kui projektide arvu poolest.

Seoses suuremate projektidega on 2024. aasta jooksul oodata ka töötajate arvu kasvu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.