SILLA AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Matk perega või pikk nädalavahetuseks ära sõitmine - suured seiklused ootavad ees ja teie auto on teekonnal teie truu kaaslane. Kuid enne suurt seiklust on olul

Kas Teie auto on valmis pikaks sõiduks?

Matk perega või pikk nädalavahetuseks ära sõitmine - suured seiklused ootavad ees ja teie auto on teekonnal teie truu kaaslane. Kuid enne suurt seiklust on oluline veenduda, et teie sõiduk on valmis ohutuks ja muretuks reisiks. Selles artiklis jagame hooldusnõuandeid, mis aitavad teil tagada, et teie auto oleks enne suurt sõitu tipptasemel.

1. Kontrollige õli ja filtreid

Enne pikale teekonnale minekut on oluline veenduda, et teie auto mootoriõli ja õlifilter oleksid vahetatud vastavalt tootja soovitustele. Õli mängib olulist rolli mootori jahutamisel ja määrimisel ning puhas õlifilter tagab, et see töö toimuks efektiivselt.

2. Pidurid ja pidurivedelik

Pidurisüsteemi tervis on hädavajalik teie ohutuse tagamiseks. Veenduge, et pidurid oleksid korras ja pidurivedelik oleks piisava tasemega. Kui märkate piduripedaali ebatavalist pehmust või vilistamist, pöörduge kindlasti professionaalse remonditöökoja poole.

3. Rehvid ja rõhk

Korralikud rehvid ja õige rõhk on teie auto ohutuse alustalad. Kontrollige, kas rehvid on piisavalt täis pumbatud ja nende mustri sügavus vastab seaduslikele nõuetele. Lisaks veenduge, et varurehv ja tööriistad rehvivahetuseks oleksid komplektis.

4. Elektrisüsteem ja akulaadimine

Kontrollige, kas kõik auto elektrisüsteemi osad, sealhulgas akut, töötavad korralikult. Kui akus on märke nõrkusest, vahetage see välja enne sõitu. Samuti kontrollige, kas tuled, vilkurid ja muud elektrilised komponendid toimivad.

5. Konditsioneer ja kütusefilter

Kui teie sõidu sihtkoht hõlmab kuuma suveilmaga sõitmist, siis on konditsioneer hindamatu. Veenduge, et see töötab korralikult ja et kütusefilter on vahetatud, et tagada mootori sujuv jõudlus.

6. Vedelikud ja jahutusvedelik

Kontrollige, kas kõik vajalikud vedelikud, nagu jahutusvedelik, roolivõimendi vedelik ja pidurivedelik, on õigel tasemel ja heas seisukorras.

7. Kliimaseadme hooldus

Kui teie auto on varustatud kliimaseadmega, siis enne suurt sõitu on hea mõte lasta seda kontrollida ja hooldada. See tagab mugava ja meeldiva sõidu kuumadel päevadel.

8. Tee endale teekonnakaart ja hädaabiplaan

Lisaks auto hooldamisele ja ettevalmistamisele on oluline ka endale selgeks teha teekond ja koostada hädaabiplaan. Teades, kus asuvad lähimad bensiinijaamad, remonditöökojad ja haiglad, annab teile enesekindluse ja turvatunde.

9. Varuosad ja esmaabitarbed

Ärge unustage kaasa võtta varuosi ja esmaabitarbeid, nagu tõkiskingad, ohukolmnurk ja tuletõrjeekstiin. Need võivad osutuda kasulikuks ootamatute olukordade korral.

Suurte sõitude ettevalmistamine võib tunduda tüütu, kuid see tagab teie ja teie kaasreisijate ohutuse ning aitab teil vältida ebameeldivaid üllatusi teel. Korrapärane autohooldus ja ennetav tegevus aitavad teil nautida suurepärast ja muretut seiklust teekonnal oma sihtkohta.

Võtke meiega ühendust:

+372 5689 6233

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Autoremondi tulevik - mida peaks teadma?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas autoremond on aja jooksul arenenud ja milline võib olla selle tulevik? Autod on saanud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks ning
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas autoremond on aja jooksul arenenud ja milline võib olla selle tulevik? Autod on saanud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks ning seetõttu on autoremond muutunud oluliseks tööstusharuks. Selles artiklis uurime erinevaid autoremondiga seotud fakte ja vaatame, mida võib tulevik tuua. 1. Autode tehnoloogiline areng Tehnoloogia areng on muutnud autode konstruktsiooni ja mehhaanikat. Kaasaegsed autod on täis elektroonikat ja keerukaid süsteeme, mis muudavad autoremondi väljakutseks isegi kogenud mehaanikutele. Tulevikus võib autode tehnoloogia areneda veelgi,

Kas Teie auto vajab hooldust?

Kõik autod vajavad regulaarset hooldust, et nad püsiksid tippvormis ja teeniksid teid usaldusväärselt. Kuidas aga teada saada, millal on aeg oma auto hooldusse
ssb.ee
Kõik autod vajavad regulaarset hooldust, et nad püsiksid tippvormis ja teeniksid teid usaldusväärselt. Kuidas aga teada saada, millal on aeg oma auto hooldusse viia? Siin on 5 märki, mis näitavad, et teie sõiduk vajab hädasti hooldust. 1. Kontrollmärgutuled mootoripaneelil süttivad. Üks ilmsem märk sellest, et teie auto vajab hooldust, on see, kui näete sõidu ajal mootoripaneelil süttivaid kontrollmärgutulesid. Need tuled võivad viidata erinevatele probleemidele, alates mootori probleemidest kuni õlipumba rikkeni. Ärge ignoreerige neid märke, kuna need võivad viidata tõsistele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.