QUATTRO SPORTHORSES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Quattro Sporthorses eesmärgiks on pakkuda ratsutajatele ja hobustele parima kvaliteediga varustust ja professionaalset teenindust. Meie tootevalik hõlmab kõike

Ettevõtte lugu

Quattro Sporthorses eesmärgiks on pakkuda ratsutajatele ja hobustele parima kvaliteediga varustust ja professionaalset teenindust. Meie tootevalik hõlmab kõike alates sadulatest ja ratsariietest kuni hooldustoodete ja söödalisanditeni, et tagada mugavus ja turvalisus nii hobusele kui ka ratsanikule.

Quattro Sporthorses sai alguse 2022. aastal, kui kaks hobusearmastajat otsustasid oma kirge ja teadmisi jagada teistega. Algselt tegutsesime ainult e-kaubanduses, kus oli kaubavalikus peamiselt ratsavarustus. Meie sihikindlus ja pühendumus kvaliteedile aitasid meil kiiresti kasvada ning laiendada oma tootevalikut.

Avasime 2023 aastal füüsilise poe Laagri Rimis, mis võimaldas meil pakkuda veelgi paremat teenindust ja laiemat tootevalikut otse Harjumaa tallide lähiümbruses. Poe avamine oli suur samm edasi mis võimaldas pakkuda klientidele vahetut kontakti ja personaalset nõustamist. Meie meeskonnas on kogenud ratsasportlased ja hobusepidajad, kes oskavad anda professionaalset nõu ja leida parimaid lahendusi igale kliendile.

Quattro Sporthorses on alati olnud pühendunud kvaliteedile ja mugavusele. Oleme hoolikalt valinud oma kaubamärgid ja teeme koostööd ainult otse usaldusväärsete tootjatega. Meie tooteportfell sisaldab tuntud nimesid nagu Selleria Equipe, Prestige Italia, DeNiroBootCo, UVEX ja paljud teised.

Meie pood ei ole lihtsalt koht ostlemiseks, vaid koht, kus hobuste ja ratsutamisega seotud inimesed saavad kokku tulla, jagada kogemusi ja leida vajalikke tooteid. Meie püsikliendid ja sponsoreeritavad tegevsportlased teavad, et saavad meilt alati sõbralikku ja personaalset teenindust. Oleme kohal, et aidata, olgu see siis sobiva sadula valimine või hobuse hooldustoodete soovitamine.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

QUATTRO SPORTHORSES OÜ tegevusaruanne 2023

Juhatuse liikme tasu ei makstud. Töölepinguga oli tööl üks töötaja.  Turuuuringutele kulutusi ei tehtud.  Otsime uusi lahendusi firma töö kasvuks.
ssb.ee
Juhatuse liikme tasu ei makstud. Töölepinguga oli tööl üks töötaja. Turuuuringutele kulutusi ei tehtud. Otsime uusi lahendusi firma töö kasvuks.

Ratsavarustuse pood Laagri Rimis!

Quattro Sporthorses on suurepärase asukohaga kauplus kõigile hobuse- ja ratsutamishuvilistele. Meie kauplus pakub erinevate kaubamärkide kvaliteetseid ratsatarb
ssb.ee
Quattro Sporthorses on suurepärase asukohaga kauplus kõigile hobuse- ja ratsutamishuvilistele. Meie kauplus pakub erinevate kaubamärkide kvaliteetseid ratsatarbeid, mis vastavad nii hobuste kui ka ratsanike vajadustele. Lisaks pakume professionaalset ja sõbralikku teenindust, et muuta teie ostukogemus meeldivaks ja nauditavaks. Oleme uhked oma kõrgekvaliteedilise tootevaliku üle, mis hõlmab tuntud ja usaldusväärseid kaubamärke nagu DeNiroBootCo, Carr & Day & Martin, Equipe, Prestige Italia, UVEX, Sprenger ja paljud teised. Quattro Sporthorses'i kauplus asub Laagri Rimi juures

Kvaliteetne ratsavarustus Quattro Sporthorses'ist

Hobuste heaolu ja hea treeningukogemuse tagamine on oluline iga ratsutaja jaoks. Õnneks on olemas kauplusi, mis pakuvad laia valikut kvaliteetseid tooteid. Üks
ssb.ee
Hobuste heaolu ja hea treeningukogemuse tagamine on oluline iga ratsutaja jaoks. Õnneks on olemas kauplusi, mis pakuvad laia valikut kvaliteetseid tooteid. Üks sellistest kauplustest on Quattro Sporthorses. Quattro Sporthorses on tuntud kvaliteetsete kaubamärkide poolest ratsavarustuse valdkonnas. Valikus erinevaid brände, mis hõlmavad kõike alates sadulatest ja ratsariietest kuni hooldusvahendite ja turvavarustuseni. Meie eesmärk on tagada, et iga hobune ja ratsanik oleks varustatud parimaga, mis vastaks nii vajadustele kui ka ootustele. Üks meie peamisi fookusi on hobuse mugavus ja ohutus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.