OTTO & CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

OTTO & CO OÜ hetkeolukord

Juba 170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Otto & Co OÜ (16518911) asutati 2022. aastal.

Sissejuhatus

Alustades tagasihoidlikust algusest kuni eduka turuosalise staatuseni - Otto & Co OÜ on näide pidevast arengust ja püüdlemisest täiuslikkuse poole. Asutatud 2022. aastal, on meie ettevõte kujunenud juhtivaks tegijaks konsultatsiooniteenuste valdkonnas, pakkudes kõrgekvaliteedilisi teenuseid ja tooteid nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel turul.

Missioon

Otto & Co OÜ missioon on pakkuda ettevõtetele võimalusi uute kõrguste saavutamiseks. Pakume ekspertide juhendamist, pidevat tuge ja individuaalseid lahendusi, mis vastavad meie klientide konkreetsetele vajadustele. Meie eesmärk on arendada tugevad partnerlussuhted oma klientidega ja saada nende saavutuste vedavaks jõuks välisturgudel.

Saavutused 2023. aastal 1. Osalemine dünaamilistes hangetes - Oleme edukalt osalenud hangetes ja saanud õiguse müüa liikuvkoosseisu varuosi.

- Ostes varuosi erinevatest Euroopa riikidest, tagasime nende edasise realiseerimise.

2. Teenuste osutamine välisettevõtetele, peamiselt Poola ettevõtetele - Meie ettevõte pakkus laia valikut teenuseid välisettevõtetele, peamiselt Poolast.

- Aitasime neil siseneda Balti ja Soome turgudele, sealhulgas turuanalüüsi, juriidilise ja raamatupidamisalase nõustamise ning äriprotsesside korraldamisega.

3. Uue tarkvaraversiooni väljatöötamine - Osalesime aktiivselt uue tööajaarvestuse ja palgatarkvara ning iseteeninduskeskuse tarkvara väljatöötamises.

- Meie kogemused mängisid selles protsessis võtmerolli.

4. Uue suuna arendamine - 2023. aastal alustasime uue suuna arendamist Balti ettevõtete nõustamises ja toetuses Poola ja Saksamaa turgudel.

- See hõlmas mitte ainult turule sisenemise abi, vaid ka ettevõtete ostu/müügitehingute läbiviimist, mida näeme kui perspektiivset tegevussuunda.

Kokkuvõte 2023. aasta oli Otto & Co OÜ jaoks märkimisväärsete saavutuste ja jätkusuutliku kasvu aasta. Oleme kindlad, et meie pühendumus kvaliteedile, professionaalsusele ja klientide vajaduste rahuldamisele saab olema aluseks edasiseks eduks tulevikus. Täname oma kliente ja partnereid usalduse ja toetuse eest ning ootame põnevusega uusi kõrgusi 2024. aastal.

Majandusaastafinantstulemused 2023.a. 2022.a.

Ettevõte lõpetas aruandeaasta kasumiga/-kahjumiga 76022 31068

Aruandeaastal moodustas müügitulu 422809 38794

Ettevõtte olulisemad finantssuhtarvud 31.12.2023.a. 31.12.2022.a.

Puhaskasumimarginal, (puhaskasum / müügitulu x 100), % 18 80

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja, kordades (käibevarad / lühiajalised kohustised) 0,02 0,02

ROA = puhaskasum / varad kokku x 100, % 64 97

ROE = puhaskasum / omakapital kokku x 100, % 69 97

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.