SOROKA TECH & DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 17 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

SOROKA TECH & DESIGN OÜ hetkeolukord

Juba 17 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Soroka Tech & Design OÜ asutati 20.06.2022. Ettevõtte peamine tegevusala on programmeerimine, tarkvara nõustamine ja graafiline disain.

Aruandeaasta jooksul keskendusime nendes valdkondades kvaliteetsete teenuste pakkumisele klientidele Ühendkuningriigist, Soomest ja

Šveitsist.

Oluline areng sel aastal, oli otsus luua alaline esindus Soomes. See otsus põhines asjaolul, et mõlemad ettevõtte asutajad elavad Soomes.

Soome esinduse loomisega soovisime parandada oma kättesaadavust ja tugevdada suhteid juba olemasolevate klientidega selles piirkonnas.

Edaspidi oleme otsustanud Soome alalise esinduse sulgeda järgmisel aastal. Siiski ei mõjuta see sulgemine meie põhitegevust ega teenuseid.

Soroka Tech & Design OÜ plaanib jätkata tegevust samal alal, pakkudes peamiselt teenuseid Euroopas asuvatele klientidele ja partneritele.

Mis puudutab investeeringuid, siis oleme teinud strateegilisi otsuseid ressursside eraldamiseks uurimis- ja arendusprojektidele. Need projektid on olnud olulised meie võimekuse parandamisel ja teenuste laiendamisel. Nende uurimis- ja arendusprojektidega seotud kulud on kajastatud meie finantsaruannetes aruandeaasta kohta. Need investeeringud on suunatud innovatsiooni edendamisele meie organisatsioonis ja tagavad, et oleme oma valdkonna tehnoloogiliste arengute esirinnas. Nende planeeritud investeeringute täpsemad üksikasjad ja kulud määratakse kindlaks lähitulevikus, kui lõplikult vormistame oma strateegilise teekaardi.

Mis puudutab olulisi sündmusi, mis võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, siis Soome alalise esinduse sulgemine eeldatavasti mõjutab teatud määral. Siiski oleme hoolikalt kaalunud võimalikke väljakutseid ja välja töötanud strateegiad, et leevendada võimalikke negatiivseid mõjusid meie tegevusele. Meie fookus jääb endiselt tugevatele suhetele olemasolevate klientidega ning klientide baasi laiendamisele Euroopas.

Kokkuvõttes on Soroka Tech & Design OÜ olnud produktiivne aasta, pakkudes programmeerimis-, tarkvara nõustamis- ja graafilise disaini teenuseid Ühendkuningriigi, Soome ja Šveitsi klientidele. Oleme pühendunud oma põhitegevusele ning ootame edukat tulevikku, kohanedes muutuvate turutingimuste ja võimalustega Euroopa turul aastal 2023.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.