GLOBAL DIGITAL TRAFFIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

GLOBAL DIGITAL TRAFFIC OÜ hetkeolukord

Juba 323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Global Digital Traffic OÜ põhitegevusalaks on digiturundus.

2023.aasta müügitulu moodustas 1,9 miljonit eurot. Ettevõte lõpetas aruandeaasta kahjumiga 0,7 miljonit eurot.

Aruandeaasta keskmine töötajate arv oli 5 inimest. Tööjõukulud moodustasid kokku 0,4 miljonit eurot.

Ettevõtte juhatus kinnitab, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Global Digital Traffic OÜ juhatuse liikmena kirjutan, et esitada põhjalik aruanne meie ettevõtte finantsseisundi taastumise ning meie jätkusuutliku kasvu ja stabiilsuse plaanide kohta. Vaatamata väljakutsetele, millega oleme silmitsi seisnud, olen kindel, et Global Digital Traffic OÜ on kindlal teel finantsseisundi poole ja ületab aasta jooksul oma negatiivse saldo.

Ettevõtte finantsseisundi taastumise ülevaade 1. Strateegiline kulude juhtimine ja tegevuse tõhusus

Alates eelmise aasta septembrist oleme oma tegevuse tõhustamiseks ja kulude vähendamiseks rakendanud rangeid kuluhaldusstrateegiaid.

Peamised tegevused hõlmavad järgmist: - Tööjõu optimeerimine: tegime raske otsuse vähendada oma töötajate arvu, keskendudes võtme talentide ja oluliste töötajate säilitamisele.

- Kulude vähendamine: oleme rahavoo parandamiseks hoolikalt läbi vaadanud ja vähendanud ettevõtte ebaolulisi kulusid.

2. Täiustatud finantsjuhtimine: oleme tugevdanud oma finantsjuhtimise tavasid 3. Ettevõtte omanike kohustus

Global Digital Traffic OÜ omanikud on täielikult pühendunud ettevõtte taastumisele ja kasvule. Oma usalduse ja pühendumuse demonstreerimiseks süstime ettevõttesse täiendavat kapitali tasumata maksuvõla täielikuks katmiseks. See raha lisamine kaotab meie maksukohustused ja tagab, et meil on jätkuvaks tegevuseks ja kasvuks vajalikud rahalised vahendid.

4. Tulude kasv ja turuvõimalused

Otsime aktiivselt uusi ärivõimalusi ja laiendame oma kohalolekut turul: - Rahvusvaheline tunnustus: meie osalemine juhtivatel rahvusvahelistel turunduskonverentsidel on asetanud meid oma valdkonna mõtteliidriks, aidates meelitada uusi kliente ja kiirendada tulude kasvu.

- Kasvavad tulud: oleme näinud tulude pidevat kasvu ja oleme optimistlikud, et meie jõupingutused annavad jätkuvalt positiivseid tulemusi.

5. Positiivne finantsväljavaade

Kuna ülalnimetatud strateegiad ja kohustused on paigas, oleme kindlad, et Global Digital Traffic OÜ naaseb sel aastal positiivse finantsbilansi juurde. Oleme pühendunud oma tegevuse jätkamisele oma riigis, panustamisele kohalikku majandusse ja kõigi oma rahaliste kohustuste täitmisele.

Järeldus

Kinnitame teile, et Global Digital Traffic OÜ on kindlal teel taastumise ja rahalise jätkusuutlikkuse poole. Ettevõtte juhtkond ja omanikud on pühendunud praeguste väljakutsete ületamisele ja ettevõtte pikaajalisele edule.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.