BETTERARIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritu

BETTERARIUM OÜ hetkeolukord

Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Betterarium OÜ laiendas oma teenuseid kogu majandusaasta jooksul, pakkudes kvaliteetseid Vikipeedia nõustamisteenuseid ja uurimistööd mitmele mainekale kliendile. Meie roll on olnud toetada neid kliente kaasamise, maine haldamise ja Vikipeedia faktilise täpsuse strateegiatega.

Meie töö hõlmas erinevaid valdkondi, sealhulgas sisu loomist, toimetamist, vaidluste lahendamist ja strateegilist nõustamist nähtavuse kohta.

Lisaks kasutasime vastutustundlikult osa oma teenitud tulust, et investeerida paljutõotavasse ja uuenduslikku arendusse - tarkvara kui teenuse (SaaS) platvormi Wikify.io (endiselt beetaversioonis), mis on spetsiaalselt loodud Vikipeedia jälgimiseks ja analüüsimiseks. See uus platvorm, mis peaks turule tulema 2024. aastal, annab kasutajatele võimaluse jälgida muudatusi, analüüsida suundumusi, jälgida muudatusi ja tuvastada võimalikke ohte reaalajas Vikipeedia lehtedel. See on põnev ja uudne projekt ning usume, et see pakub märkimisväärset väärtust igale organisatsioonile, kes soovib säilitada positiivset ja täpset kohalolekut veebis. Eeldame, et meie jätkuvad jõupingutused suurendavad märkimisväärselt meie väärtuspakkumist ja aitavad lähiaastatel kaasa meie rahalisele jätkusuutlikkusele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.