HOOLIGAAN BT&C OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

HOOLIGAAN BT&C OÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Hooligaan PT&C tegutseb toitlustusäris, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid mulliteejooke. Hooligaan Bubble Tea kaubamärk tekkis 2020.

aastal ja sellest ajast alates on sellest saanud Baltimaade kõige tuntum mullitee toode.

Ettevõte sisenes Eesti turule 2022. aasta teisel poolel ning praegu tegutseb kahes müügipunktis, millest üks asub Kristiine Keskuses ja teine

Ülemiste Keskuses.

Esimese aasta tulemused vastasid ootustele, arvestades sisenemist uuele turule. 2024. aastal jätkame oma äritegevuse arendamist Eestis.

Esimene majandusaasta lõppes 28 tuhande eurose kahjumiga, mistõttu ka ettevõtte omakapital läks miinusesse. Meie prognoosi aluseks olevad tulud ja kulutõhusust suurendavad tegevused annavad alust uskuda, et suudame 2024. aastal oma omakapitali olukorda parandada. Kavatseme optimeerida olemasolevaid asukohti ja vaadata üle uutesse asukohtadesse sisenemine, kui seda peetakse kasumlikuks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.