KEELEAGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommentee

KEELEAGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Keeleagentuur OÜ on registrisse kantud 28.10.2022. Tegevust alustas november 2022.

Keeleagentuur OÜ peamisteks tegevusaladeks on keeleõpe ja suuline tõlge. Käesoleval ajal on ettevõtte keskendunud keeleõppe suuna arendamisele. Alates 2023. aasta augustist on ettevõttel 1 palgaline töötaja töölepingu alusel. Alates 2024. aasta jaanuarist rendib ettevõtte ruume keelekursuste läbiviimiseks. 2025. aastaks on plaanis on leida koostööpartner rendiruumide ühiseks jagamiseks ja saada Töötukassa koostööpartneriks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.