EQUITON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

EQUITON OÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus: Equiton OÜ on spetsialiseerunud äri- ja juhtimisalasele nõustamisele, keskendudes finants-, riski- ja üldjuhtimise valdkondadele. Ettevõte asutati detsembris 2022 ning 2023. aasta oli meie esimene tegevusaasta, kus saavutasime märkimisväärseid tulemusi.

Tegevused:

Klientide nõustamine: Pühendusime klientide vajaduste mõistmisele ja pakkusime neile 1.

spetsialiseeritud nõustamist finants-, riski- ja stateegilise juhtimise küsimustes. Korraldasime mitmeid konsultatsioone ja analüüsisime põhjalikult nende ärimudeleid.

Turu positsioneerimine: Teostasime mitmeid turundustegevusi, et tõsta ettevõtte nähtavust ja 2.

tõmmata ligi uusi kliente. Kesksel kohal oli meie eksperditeadmiste rõhutamine finants-, riski- ja strateegilise juhtimise valdkondades.

Personaliarendus: Investeerisime meie meeskonna koolitusse ja arendusse, tagamaks nende 3.

pädevus ja võimekus pakkuda kõrgetasemelist nõustamisteenust meie klientidele.

Finantsjuhtimine: Jälgisime hoolikalt ettevõtte finantsseisu, optimeerides kulusid ja juhtides 4.

rahavooge, tagamaks ettevõtte jätkusuutlikku kasvu ja kasumlikkust.

Tulemused: Aasta 2023 oli Equiton OÜ-le edukas, saavutades järgmised tulemused:

Esimese tegevusaasta käive: Saavutasime käibe 163 tuhat eurot, mis ületas meie algseid (cid:127) prognoose.

Kasumlik tegevus: Ettevõtte esimene tegevusaasta lõppes kasumiga 110 tuhat eurot, mis (cid:127) kinnitab meie ärimudeli tugevust ja jätkusuutlikkust.

Tulevikuplaanid: Järgnevatel aastatel jätkame oma äritegevuse laiendamist ja keskendumist kvaliteetsele nõustamisteenusele. Plaanime laiendada oma klientide baasi ning pakutavate teenuste spektrit, tagamaks ettevõtte jätkuvat kasvu ja edukust.

Kokkuvõte: Aasta 2023 oli Equiton OÜ jaoks täis saavutusi ning see kinnitab meie pühendumust klientidele ja kvaliteedile. Oleme tänulikud meie klientidele ja meeskonnale nende toetuse eest ning vaatame lootusrikkalt tulevikku, et jätkata kasvamist ja tipptasemel teenuste pakkumist

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.