MERATA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

MERATA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Merata Invest OÜ on asutatud 2023. aasta jaanuaris, eesmärgiga investeerida erinevatesse finantsvaradesse. Kuigi ettevõtte ajalugu on lühike, on see näidanud potentsiaali kasvuks. Ettevõtte juhtkond on rahul saavutatud majandustulemustega, sealhulgas kasumiga 1,554 eurot.

Ettevõte peamine fookus oli krüptovaluutainvesteeringutel, soetades aruandeaastal krüptovaluutasid, mis kajastatakse varudena väärtuses 8,085 eurot. Krüptovaluutade ümberhindluse tulemusel tekkis kasum 4,650 eurotn.

Ettevõte võttis aruandeaastal lühiajalisi laene summas 4,037 eurot, mida kasutatakse likviidsuse tagamiseks ja investeerimisvõimaluste finantseerimiseks.

2024. aastal on Merata Invest OÜ eesmärgiks jätkata oma tegevuse laiendamist, sh investeerimisportfelli kastavamist ning uute

Olulised sündmused, mis võivad mõjutada finantsinstrumentidesse investeerimise võimaluste otsimist.

järgmiste majandusaastate tulemusi: (cid:127) Makromajanduslikud muutused: Võimalikud muutused krüptovaluutaturgudel ja globaalsetes majandusoludes võivad mõjutada ettevõtte varade väärtust ja tulusid.

(cid:127) Regulatiivsed muudatused: Krüptovaluutade ja finantsturgude regulatsioonide muutused Eestis ja rahvusvaheliselt võivad mõjutada ettevõtte tegevust ja finantsseisundit.

Suhtarv Suhtarvu sisu Valem 2023 2022

Näitab, kui palju on ettevõttel

Lühiajaliste Käibevara / käibevara kohustiste Lühiajalised 2,0 - lühiajaliste kattekordaja kohustised kohustiste tasumiseks.

Näitab, kui palju on olemas (Käibevarad -

Likviidsuskordaja, likviidseid

Varud) / maksevõime varasid 0,15% -

Lühiajalised kordaja lühiajaliste kohustised kohustiste katteks.

Näitab, kui (Raha + valmis on

Likviidsed ettevõte oma

Rahakordaja väärtpaberid) / 0,15% - lühiajalised

Lühiajalised kohustised kohustised koheselt tasuma.

Näitab, kui

Puhaskasum /

ROA (vara efektiivselt

Varad kokku * 19,2% - puhasrentaablus) ettevõte kasutab 100% oma varasid.

Näitab, kui palju

ROE omanike poolt

Puhaskasum / (omakapitali ettevõttesse 38,3% -

Netovara * 100% puhasrentaablus) paigutatud raha kasumit teenib.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.