PRII PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PRII PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

PRii Projekt OÜ on välja kasvanud ettevõttest PR Inser Invest OÜ, mis tegeleb elektriinstallatsiooni valdkonnas. Tööde mahutde kasvuga seonduvalt otsustati projekteerimisteenuste pakkumine viia eraldi äriühingusse, sest projekteerimine ja ehitus on oma olemuselt erinevate riskide ja tsüklitega. Kuna kliendibaas sai aga otseselt üle võetud, siis sellega seonduvalt tekkis ettevõttele kohe arvestatav müügitulu.

PRii Projekt OÜ eesmärgiks on laiendada oma tegevusvaldkonda ja lisaks tugevvoolu ning päikeseenergeetika alasele projekteerimisele, pakkuda tulevikus ka muid ehituse ja eriosade projekteerimise ning nõustamise teenuseid.

Teenitud ärikasumit investeeritakse turutingimustel erinevatesse laenudesse ja hoiustesse, et säilitada raha väärtust inflatsiooni vastu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.