ER WELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 30 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

ER WELD OÜ hetkeolukord

Juba 30 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ER Weld OÜ on 2023. aasta märtsis asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on keevitustööde teostamine (EMTAK 25621).

Esimesel tegevusaastal läks põhirõhk siiski veel ettevõtte käimalükkamisele ning seetõttu jäid ka üldised tegevsukulud ettevõttes pisut suuremaks, kui tavapärase majandustegevuse käigus edaspidiseks prognoositud on.

See omakorda viis aga äriühingu esimese majandusaasta lõpuks väikesesse kahjumisse.

Siiski on äriühingu juhtkond positiivselt meelestatud ning on veendunud, et 2024. aastal käib töö juba täisvõimsusel ning kahjumit enam kidnlasti oodata ei ole.

Peamised suhtarvud: 2023.a.

Müügitulu 40 932

Ärikasumi määr = Ärikasum / müügitulu -

Puhaskasum -1 940

Puhasrentaablus = Puhaskasum / müügitulu -

ROA = puhaskasum / varad kokku -

ROE = puhaskasum / omakapital kokku -

Lüh.kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised 1,0 kohustised 2024.aastal on äriühingu peamiseks eesmärgiks uute klientide ja koostööpartnerite leidmine ning müügimahtude kasvatamine. Ettevõtte juhtkond on veendunud, et äritegevus on jätkuv ning äriühingu jätkusuutlikkus ei ole ohustatud ning omakapitali vastavus Äriseadustikule taastatakse hiljemalt 2024. aasta keskpaigaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.