RAPLAMAA LEMMIKLOOMA ILUSALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loomad, olgu siis koerad, kassid või muud lemmikud, on meie elus erilisel kohal. Nad toovad meile rõõmu, lohutust ja on sageli meie ustavad kaaslased. Üks oluli

Miks on loomadele vaja groomingut?

Loomad, olgu siis koerad, kassid või muud lemmikud, on meie elus erilisel kohal. Nad toovad meile rõõmu, lohutust ja on sageli meie ustavad kaaslased. Üks oluline viis, kuidas saame oma loomade heaolu ja tervist toetada, on läbi groomingu - hooldusprotsessi, mis hõlmab nende karva, küünte, kõrvade ja silmade eest hoolitsemist. Siin on mõned peamised põhjused, miks grooming on meie lemmikute jaoks hädavajalik.

Karva ja naha tervis- grooming aitab hoida loomade karva ja nahka tervena. Regulaarne harjamine eemaldab surnud karvad, mis võivad muidu põhjustada karvapalle ja nahaärritusi. Lisaks levitab harjamine loomade looduslikke õlisid, mis hoiavad nende karva sära ja pehmuse.

Ennetab karvapalle- paljud lemmikloomad, eriti pikakarvalised tõud, on vastuvõtlikud karvapallidele, mis võivad põhjustada seedetrakti probleeme. Regulaarne harjamine aitab eemaldada lahtised karvad ning vähendab karvapallide teket, kuna loom ei neela nii palju karvakesi endale kogemata.

Küünte tervis- liiga pikad küüned võivad põhjustada koertel ja kassidel ebamugavust, valu ja isegi vigastusi. Õigeaegne küünte lõikamine on oluline, et hoida küüned lühikesed ja ohutud.

Kõrvade ja silmade hooldus- grooming hõlmab ka kõrvade ja silmade hooldust. Regulaarne kontroll ja puhastamine aitavad ennetada nakkusi ja muid probleeme.

Emotsionaalne heaolu- grooming on rohkem kui lihtsalt füüsiline hooldus; see on ka emotsionaalne sidususperiood loomaga. See annab võimaluse luua lähedasem suhe oma lemmikuga ja tugevdada usaldust. Loomad naudivad sageli hooldusprotseduure, kuna need võimaldavad neil tunda end hooldatuna ja armastatuna.

Profülaktika ja tervisekontroll- grooming võimaldab omanikel oma lemmikloomi hoolikalt jälgida. Muutused karva, naha, kõrvade või silmade seisundis võivad viidata terviseprobleemidele. Regulaarne grooming aitab märgata potentsiaalseid probleeme varases staadiumis ja võimaldab neid kiiresti lahendada.

Vähendab allergiaid- korralik grooming aitab vähendada allergiat põhjustavate karvade ja allergiat tekitavate ainete hulka majas, mis omakorda aitab allergikute perekondadel oma lemmiklooma hoida.

Grooming on oluline osa lemmiklooma hooldusest, mis tagab nende ilu ja tervise. See mitte ainult ei hoida teie looma heas füüsilises seisundis, vaid ka tugevdab teie sidet ja loob võimaluse näha varajasi märke terviseprobleemidest. Ärge jätke groomingut tähelepanuta - teie lemmik väärib seda hoolt ja tähelepanu.

Võta ühendust ja broneeri aeg oma lemmikule juba täna!

gaidi.aasa@gmail.com
rl.ilusalong@gmail.com
+372 5883 1878

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ettevõttest

Raplamaa Lemmiklooma Ilusalong OÜ on ühe inimese ettevõte, mis on pühendunud sellele, et teie neljajalgsed sõbrad oleksid alati tipptasemel hooldatud ja tunneks
ssb.ee
Raplamaa Lemmiklooma Ilusalong OÜ on ühe inimese ettevõte, mis on pühendunud sellele, et teie neljajalgsed sõbrad oleksid alati tipptasemel hooldatud ja tunneksid end oma parimas vormis. Lemmiklooma ilusalong spetsialiseerunud mitmekülgsetele lemmikloomade hooldusteenustele, mis hõlmavad kõike vajalikku, et teie lemmikloomad näeksid välja ja tunneksid end suurepäraselt. Iga lemmikloom vajab aeg-ajalt trimmimist ja pügamist, et hoida karvkatet tervena ja ilusana. Meie professionaalne groomer võtab enda hoole alla nii trimmingu kui ka masinaga pügamise, tagades, et teie lemmikloom näeb alati

Kasside grooming

Kassid on tuntud oma graatsilise välimuse ja sileda karvkatte poolest, kuid selle säilitamine nõuab hoolt ja tähelepanu. Grooming, mis hõlmab kassi karvahooldus
ssb.ee
Kassid on tuntud oma graatsilise välimuse ja sileda karvkatte poolest, kuid selle säilitamine nõuab hoolt ja tähelepanu. Grooming, mis hõlmab kassi karvahooldust ja üldist heaolu, on oluline osa teie lemmiku tervisest ja mugavusest. Siin on mõned olulised näpunäited, kuidas hoolitseda oma kassi groomingu eest ja tagada, et ta jääb alati ilusaks ja tervislikuks. Regulaarne harjamine- kassi karva regulaarne harjamine on üks olulisemaid groomingu samme. See mitte ainult ei aita vähendada karvapalle ja juuste väljalangemist, vaid tugevdab ka teie kassi ja teie vahelist sidet. Iga päev või paar

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.