MAINCATERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 208 568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komm

MAINCATERING OÜ hetkeolukord

Juba 208 568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2024

Ettevõte Maincatering alustas tegevust 17.01.2024 aastal eesmärgiga luua pakkuda teenust restoranidele ja muudele toitlustkohtadele. Lisaks pakub ettevõte cateringi teenust.

Majandusaastal töötas ettevõttes 1 põhikohaga töötaja.

Järgnveal aastal on plaanis jätkata sama tegevusalaga.

/Digitaalselt allkirjastataud/

Indrek Sahk

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad tarbijate eelistused ja tehnoloogia areng cateringi tööstust?

Cateringi tööstus läbib olulist muutust, mida veavad arenevad tarbijate eelistused ja tehnoloogilised edusammud. Tulevikku vaadates kerkib esile mitmeid võtmetr
ssb.ee
Cateringi tööstus läbib olulist muutust, mida veavad arenevad tarbijate eelistused ja tehnoloogilised edusammud. Tulevikku vaadates kerkib esile mitmeid võtmetrende, mis on määratud ümber defineerima catering-teenuste toimimist. MAINCATERING OÜ on nende muutuste eesliinil, tagades, et meie kliendid on alati sammu võrra ees. Personaliseerimine ja kohandamine Tänapäeva tarbijad igatsevad kogemusi, mis on kohandatud nende individuaalsete maitsete ja eelistuste järgi. Catering-ettevõtted reageerivad, pakkudes isikupärastatud valikuid, mis võimaldavad külalistel oma toite kohandada. See trend ei

Kuidas luua efektiivset ja kliendikeskset menüüd?

Menüü töötlemine on kõikehõlmav lähenemine restorani menüü kujundamisele, arendamisele ja hooldamisele. See on restorani edu kriitiline komponent, kuna see hõlm
ssb.ee
Menüü töötlemine on kõikehõlmav lähenemine restorani menüü kujundamisele, arendamisele ja hooldamisele. See on restorani edu kriitiline komponent, kuna see hõlmab kõike alates roogade ja koostisosade valimisest kuni hindade kujundamise ja pakkumiste klientidele esitlemiseni. Tõhus menüü on rohkem kui lihtsalt roogade loetelu; see on strateegiline vahend, mis võib mõjutada kliendi otsuseid, peegeldada restorani brändi ja suurendada kasumlikkust. Hästi koostatud menüü tasakaalustab kliendi eelistusi operatiivse efektiivsuse ja kulutõhususega. Menüü arendamise strateegiad Sihtgrupi

Miks valida professionaalne catering?

Ürituse planeerimisel on catering rohkem kui lihtsalt teenus – see on kunst, mis tõstab külaliste üldist kogemust. Õige catering võib tõsta ürituse tavalisest e
ssb.ee
Ürituse planeerimisel on catering rohkem kui lihtsalt teenus – see on kunst, mis tõstab külaliste üldist kogemust. Õige catering võib tõsta ürituse tavalisest erakordseks, luues meeldejääva atmosfääri, mis kõlab osalejatele kaua pärast ürituse lõppu. Professionaalsed cateringi teenuse osutajad on kulinaarsed arhitektid, kes kujundavad söögikogemuse, et see täiendaks ürituse eesmärki ja teemat. Nad vastutavad toidu ettevalmistamise, esitlemise ja teenindamise eest, tagades, et iga roog on nende asjatundlikkuse ja tähelepanu detailidele tunnistus. Professionaalse cateringi teenuste palkamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.