TALENTWISE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Intervjuud võivad olla hirmutavad, kuid õige ettevalmistuse ja mõtteviisiga võite muuta iga intervjuu edukaks sammuks oma karjääris. See juhend aitab teil läbi

Kas teadmine erinevate intervjuu formaatide kohta aitab teil paremini ette valmistuda?

Intervjuud võivad olla hirmutavad, kuid õige ettevalmistuse ja mõtteviisiga võite muuta iga intervjuu edukaks sammuks oma karjääris. See juhend aitab teil läbi käia olulised sammud intervjuul läbilöömiseks, alates ettevalmistusest kuni järeltegevuseni.

Intervjuu protsessi mõistmine

Traditsioonilistest üks-ühele intervjuudest kuni grupiseadete ja kaugvideo kõnedeni, on oluline mõista oma intervjuu formaati, et selleks korralikult ette valmistuda.

Intervjueerijad ei ole huvitatud ainult teie oskustest ja kogemustest; nad hindavad ka teie kultuurilist sobivust ja kasvupotentsiaali ettevõttes.

Eelintervjuu ettevalmistus

Süvenege ettevõtte ajalukku, missiooni ja hiljutistesse saavutustesse. See teadmine mitte ainult ei avalda muljet teie intervjueerijatele, vaid aitab teil ka otsustada, kas ettevõte sobib teie karjäärieesmärkidega.

Seostage oma oskused ja kogemused töökirjelduses loetletud nõuete ja vastutusaladega. See aitab teil selgitada, kuidas te sobite rolli jaoks kõige paremini.

Valmistuge jagama lugusid, mis näitavad teie saavutusi ja kuidas need on teid selleks uueks rolliks ette valmistanud. Mõelge oma tugevustele, nõrkustele ja ainulaadsele väärtuspakkumisele.

Harjutamine teeb meistriks. Osalege prooviintervjuudes sõprade või mentoritega, et oma vastuseid lihvida ja intervjuu formaadiga mugavaks saada.

Edukaks riietumine

Teie riietus võib oluliselt mõjutada tehtavat esmamuljet. Veenduge, et teie riietus oleks professionaalne ja sobilik ettevõtte kultuuriga.

Mõistke oodatavat riietumiskoodi, olgu see siis äriametlik, ärikasuaalne või idufirma šikk, ja planeerige oma riietus vastavalt.

Intervjuu etiketi valdamine

Punktuaalsus on intervjuu etiketi läbirääkimatu aspekt. Planeerige varakult kohale jõuda, et vältida viimase hetke stressi.

Teie kehakeel räägib köiteid. Hoidke silmsidet, pakkuge kindlat kätt ja istuge sirgelt, et näidata enesekindlust.

Selge ja lühike suhtlemine on võtmetähtsusega. Kuulake tähelepanelikult, vastake küsimustele otse ja vältige täitevõnu.

Levinud intervjuuküsimustele vastamine

Kasutage STAR (Situatsioon, Ülesanne, Tegevus, Tulemus) tehnikat, et struktureerida oma vastuseid käitumuslikele küsimustele, pakkudes konkreetseid näiteid oma varasematest kogemustest.

Näidake oma asjatundlikkust, juhtides intervjueerijat läbi oma mõtteprotsessi tehnilistele küsimustele vastates või probleeme lahendades.

Asjalike küsimuste esitamine näitab mitte ainult teie huvi rolli vastu, vaid aitab teil ka koguda teavet ettevõtte ja meeskonna kohta.

Raskete intervjuuküsimustega toimetulek

Olge tööhõive lünkade arutamisel aus ja positiivne, keskendudes sellele, mida olete nendel perioodidel õppinud või saavutanud.

Tehke uurimistööd tööstuse standardite kohta ja olge valmis palgast rääkima, kuid olge ka valmis läbirääkimisteks, lähtudes väärtusest, mida ettevõttele toote.

Strateegia pärast intervjuud

Isikupärastatud tänukirja saatmine võib jätta püsiva mulje ja näidata teie tänu võimaluse eest.

Kui teid ei valita, ärge heituge. Küsige viisakalt tagasisidet tulevikuks parendamiseks ja hoidke ettevõttega positiivset suhet.

Valmis oma karjääri edendama? Võtke ühendust TALENTWISE OÜ-ga, et saada isikupärastatud intervjuu koolitust ja tööotsingu tuge, mis on kohandatud teie professionaalsele teekonnale.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas sinu CV sissejuhatus peaks peegeldama sinu professionaalset identiteeti ja oskusi?

Sinu CV on esimene mulje, mille sa potentsiaalsele tööandjale jääd. See on värav sinu karjääri püüdlustele ja tööriist, mis, kui õigesti koostatud, võib avada l
ssb.ee
Sinu CV on esimene mulje, mille sa potentsiaalsele tööandjale jääd. See on värav sinu karjääri püüdlustele ja tööriist, mis, kui õigesti koostatud, võib avada lugematuid uksi võimalustele. Tänases konkurentsirikkas tööturul on silmapaistva CV omamine olulisem kui kunagi varem. Enne sammude juurde asumist on oluline mõista, kes sinu CV-d loeb. Meie peamine sihtauditoorium hõlmab professionaale, kes otsivad karjääri edendamist või muutust, on tehnikatundlikud ja hindavad karjääri kasvu. Alusta veenva sissejuhatusega Alusta oma CV-d võimsa brändiavaldusega, mis võtab kokku sinu professionaalse

Kas enesehindamine on võtmeks eduka karjääriüleminekuks?

Meie professionaalses elus seisame mingil hetkel silmitsi karjääriülemineku väljavaatega. Olgu selleks liikumine uude tööstusharusse, karjääriredeli astme tõus
ssb.ee
Meie professionaalses elus seisame mingil hetkel silmitsi karjääriülemineku väljavaatega. Olgu selleks liikumine uude tööstusharusse, karjääriredeli astme tõus või täielik karjäärimuutus, nende üleminekute navigeerimine võib olla nii põnev kui ka hirmutav. Karjääriüleminekute olemuse mõistmine ja muutuste omaksvõtu tähtsus on sujuva ja eduka muutuse jaoks hädavajalikud. Karjääriüleminekuid on mitmesuguseid ja neid võivad põhjustada erinevad tegurid, nagu isiklik kasv, turunõudlus või isegi ootamatud elusündmused. Ülemineku tüübi äratundmine on selle tõhusaks juhtimiseks esimene samm. Muutus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.