HIIUMAA SULGPALLIKLUBI TUTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

HIIUMAA SULGPALLIKLUBI TUTI MTÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu nimi on “Hiiumaa Sulgpalliklubi TUTI”

Ühing on mittetulundusühinguna eraõiguslik juriidiline isik, mis oma tegevuses juhindub Eesti

Vabariigi õigusaktidest, ühingu asutamislepingust, käesolevast põhikirjast, liikmete üldkogu ja juhatuse otsustest ning teistest Eesti Vabariigis kehtivatest õigusaktidest.

Ühingu aadress on Leigri väljak 5, KÄRDLA 92414 ning tema tegutsemispiirkonnaks on Eesti

Vabariik.

Ühing on eraõiguslik kasumit mittetaotlev juriidiline isik, kelle põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine. Ühingu tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks, tulu jaotatakse ühingu tegevuse ja jätkuvuse eesmärgil.

Ühingu tegevus põhineb demokraatia printsiibil, harrastusspordi tegevusel ja edendamisel.

Ühing on asutatud 1997 aastal. Ühingu majandusaasta algab 01. jaanuaril ja lõpeb jooksva aasta 31. detsembril.

Ühingu tegevuse eesmärkideks on:

Koondada ja ühendada sulgpallist huvitatuid isikuid.

Populariseerida sulgpalli.

Propageerida spordiga tegelemist ja kaasata ühingu tegevusse sulgpallist huvitatud inimesi ja toetajaid. Arendada aktiivset seltskondlikku tegevust ühingu raames kui ka väljaspool ühingut sulgpalli tutvustamiseks. Korraldada sportlikku tegevust, organiseerida võistlusi ja üritusi. Esindada ühingut erinevatel võistlustel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.