VÕRUMAA DIABEETIKUTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VÕRUMAA DIABEETIKUTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Võrumaa Diabeetikute Selts on loodud aastal 1993 ja tegutsenud järjepidevalt vastavalt põhikirjalistele eesmärkidele, milleks on seltsi liikmetele koolituste ja seminaride korraldamine, heategevuslike ürituste korraldamine, aktiivne suhtlemine sõprusseltside, Võru Puuetega Inimeste koja ja Eesti Diabeedi Liiduga ning sisukas vaba aja veetmine.

Seltsi põhitegevuseks on : korraldada iga kuu esimesel esmaspäeval seminare ja koolitusi kutsuda esinema erinevaid lektoreid korraldada erinevaid harivaid üritusi arendada sõprussidemeid samalaadsete seltsidega kaasata oma ettevõtmistesse kõiki huvilisi 2023.a. toimusid järgmised üritused: 09.01. Aasta esimene koolitus Pensionäride Päevakeskuses "Diabeet ja sellega toimetulek. Toitumine".

06.02. Traditsiooniline igakuine koolitus "Diabeet ja sellega toimetulek. Veresuhkru mõõtmise tähtsus." 06.03. Koolitus „Diabeet ja sellega toimetulek. Tüsistused".” Vabatahtliku seltsilise tegevuse tutvustus.

03.04. Koolitus „Diabeetiline polüneuropaatia".

14-15.04. Koolitus bussis "Diabeet ja sellega toimetulek" teel Rakveresse, õhtul teatrietendus "Süüta süüdlased".

08.05. Koolitus „Diabeet ja hügieen”. Võrumaa Pensionäride Päevakeskuses 05.06. Koolitus „Kuidas hoida südametervist”. Seltsi üldkoosolek- aastaaruande kinnitamine, 2024. aasta tegevusplaani ja eelarve tutvustamine.

07. Seltsi juubelivoldiku koostamine ja trükkimine.

04.08. Seltsi 30. juubeli konverents "Koos suudame diabeediga toime tulla ja elust rõõmu tunda" Võru Kandles.

08. Rinnamärkide tellimine VDS logoga.

04.09. Koolitus „Tervislik toitumine".

Seltsi liikmete osalemine Eesti Diiabeediliidu konverentsil.

02.10. Koolitus "B- vitamiinis, nende seos diabeediga".

28.10. Kultuurireis Ugalasse "Arst".

06.11. Koolitus "Diabeediga seonduvad toidulisandid".

14.11. EDA Maailma Diabeedipäeva konverents Tallinnas.

25.11. Aastalõpu konverents Võru Kandle kohvikus „Diabeet ja sellega toimetulek. Tüsistused. Toitumine."

Teatrietendus "Suur veeuputus".

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.