HARJUMAA PUUETEGA INIMESTE NÕUKODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 476 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

HARJUMAA PUUETEGA INIMESTE NÕUKODA MTÜ hetkeolukord

Juba 476 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

HPIN jätkas 2023 varasematel aastatel väljakujunenud traditsiooniliste ürituste (üldkogu Pärnus, maakondlikud tervise- ja perepäevad, jõulu/tänupidu jms) korraldamist, abistasime uut ühingut selle loomisel. Ellu kutsusime sõbrapäeva disko korraldamise, mis äratas suurt huvi meie ühingute seas.

Nimetatud disko on suunatud eelkõige erivajadustega ühingute liikmetele, mida varasematel aegadel ei ole tehtud. Toimusid nii kevadine perepäev Keilas kui ka suvine perepäev Maardus. 2023 suvise perepäeva toimumise tugisambaks oli Maardu linnavalitsus (toetas osaliselt finantsiliste arvete tasumist, mis küll ei välistanud HPINi osatähtsust perepäeva korraldamisel). HPINi senises praktikas esmakordne juhus kus KOV niivõrd jõuliselt toetab puuetega inimesi. Kevadist perepäeva vedas jätkuvalt HPIN. Nüüdseks juba mitu aastat järjest võimaldame suviseid perepäevi korraldada erinevatel liikmesorganisatsioonidel. 2023 perepäeva korraldamise võttis enda peale Maardu

Puuetega Inimeste Ühing koostöös HPINi ja Maardu linnavalitsusega.

HPINi igaaastane jõulu/tänupidu kujunes Anija mõisas eriliselt pidulikuks. Nüüdseks oleme korraldanud selliseid tänupidusid Harjumaa erinevates mõisates juba 10 aastat. Anija mõisas toimunud pidulikul peol avaldati tänu Ene Ogale, kellel on suur panus Kuulmisbussi liikuma lükkamisel ning selgitustöö tegemisel kuulmise eri probleemide osas. Üha suuremal hulgal meie liikmesühingute liikmetel on senisest operatiivsem võimalus oma kuulmist kontrollida ning testida.

Selle imelise sündmuse ristiemad on Tallinna- ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing ja Tinnituse- ja

Menierei ühing. Aitäh suurepärase algatuse eest!

Jätkub hetkeolukorra järjepidev kaardistamine Harjumaal (ühingute arv, liikmelisus, spetsiifilisus, aktiivsus ja koostöö KOV-ga, nõuannete viisil abi osutamine uute ühingute loomisel). HPIN juhatus jätkas meie ühingute külastamist ja nende üritustel osalemist. HPIN püüab tutvustada ja propageerida puuetega inimeste ühistegevust ka Harju maakonna neis valdades, kus puudega inimesed oma ühingu(te)sse veel koondunud ei ole.

Muret tunneme pidevalt vananeva ühingute juhtimise igiliikurite pärast. Endiselt napib nooremaid tegusaid inimesi, kes võtaksid enda kanda ühingute juhtimise. See töö on eriliselt tänuväärne ja kõrgelt hinnatud meie liikmesühingute puuetega inimeste poolt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.