KEHTNA JAHINDUSKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 781 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KEHTNA JAHINDUSKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 781 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KEHTNA JAHINDUSKLUBI TEGEVUSARUANNE 2023/2024 HOOAJAL

Üldsõna.

2023/2024 jahihooajal jätkas jahiselts klubilist tegevust oma tavapärases korras. Juhtimise ja jahimajandamise põhimõtted on olnud samad.

Liikmeskond.

Klubil on tänase hetke seisuga 88 liiget.

Juhatus.

Juhatus tegutseb järgmises koosseisus: Jaanus Kaljula, Tiit Sullakatko, Lembit Vavulski, Jaan Sildoja, Sergei Koolma ja Tarmo Jõulu. 2024 a maikuus tulevad korralised juhatuse valimised järgnevaks kolmeks aastaks.

Lõppenud hooajal on juhatus on klubi asjade aruteludeks koos käinud 3 korral. Samuti oleme osa võtnud maakonna juhtide koosolekust Valtus (august 2023) ja jahiseltsi juhtide töögrupis.

Jahipidamisõiguse lepingute sõlmimisega oleme seiskunud. Hetkeseisuga on sõlmitud lepinguid eraisikutega 62,25 %, ehk juurdekasv 1,5 aastaga on ainult 0,9 %

Majandustegevus.

2023/2024 hooajal on klubi sissetulekud 8486 eurot ja väljaminekud 7946 eurot, tegevustulem -on 539 eurot. Raha on arvel 11403 eurot.

Kokkutulekud ja koosviibimised.

Ida-Virumaal Kohtla-Nõmmel toimus järjekordne jahimeeste kokkutulek, kus Kehtna JK saavutas seekord 11-nda koha. Osaleti ka Rapla maakonna jahimeeste kokkutulekul. Siiras tänu aktiivsetele osalejatele. Järgmisel aastal toimub jahimeeste kokkutulek Lääne-Virumaal, Rutja lennuväljal, selle osalemise otsustatakse üldkoosolekul.

Ühisjahid.

Jätkame ühisjahi traditsiooni nii Keava, Ohekatku, Lelle ja Keskuse maadel.

Uluki seire ja aruanded.

Klubi on esitanud jooksval hooajal kõik vajalikud aruanded

Leping RMK-ga ja EJS-ga.

RMK poolt on meile 14.veebruar 2024 saadetud iga-aastane jahimaade ja rajatiste kasutuse leping. See on läbi vaadatud ja allkirjastatud 02.aprill 2024. Infoks, et möödunud jahiaastal kahjustusi meie maadel ei esinenud ja seega pole ka kahjunõudeid.

SAK Lepingut EJS-ga ei ole veel saanud.

Lasketiir.

Laskepaik on aktiivses kasutuses. Laskepaiga viimine uue määrusega kooskõlla on endiselt protsessis. Plaanitud on vahetada välja varikatuste katused kuna vana katusekate on amortiseerunud.

Hooaja kokkuvõte ja tulevikuplaanid

Hooaeg on möödunud hästi, peame jahti, maaomanikega saame läbi, riigiga pikendasime jahimaade ja rajatiste lepingu. Eraomanikega oleme lepinguid vähe juurde sõlminud, võimaluse korral jätkame lepingute sõlmimist.

Algust on tehtud 2025 aastal Rapla maakonna kokkutuleku korraldamise teemal ja 2025 aastal saabuva Kehtna Jahindusklubi 100-nda asutamisaastapäeva tähistamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.