SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, NIIDU TN 14 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, NIIDU TN 14 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Niidu 14 moodustati 1995.aastal, kü liikmeteks on 18 korteriomanikku.

KÜ tööd korraldab 3-liikmeline juhatus, kelle eesotsas on juhatuse esimees.

KÜ on mittetulundusühistu, kes ei tegele ettevõtlusega.

KÜ palgal on üks töötaja, kes töötab osalise tööajaga raamatupidajana 8 tundi nädalas.

Kokku on 2020.aastal kulutatud töö-ja puhkusetasuks 1700 €, millelt on arvestatud ja tasutud sotsiaal- ja töötuskindlustusmaks, samuti on töötaja palgalt kinni peetud ja üle kantud MTA-le pensionikindlustuse ja töötuskindlustuse maksed, tööjõukulud kokku 2275 €.

2013.a otsustas ühistu võtta laenu ja valis remonttööde teostamiseks AS EBC Ehituse, kes vastavalt tööde plaanile teostas varikatuste paigaldamise tänavapoolsetele ustele, vahetas maja välisuksed, parandas vihmaveesüsteemi. Laenu vormistamine toimus 2014.aastal, mil alustati ka 25600 € tagasimaksmist remondifondi kogutud summadelt.

2019.a sai 2013 aastal võetud laen tasutud 2019.a. teostati koos kohaliku omavalitsuse toetusega hooviala kiviparketi vahetus, kus vald toetas projekti 2880 euroga.

Viimastel aastatel on mitmel korral olnud plaanis võtta laenu, et renoveerida kortermaja – vahetada katus, parandada hoovipoolsed varikatused ja võimalusel teha muid pisitöid.

Tulemuseni ei ole seni veel jõutud, sest kas on ei ole üldkoosolekul saavutatud vastavat tulemust või ei ole leitud ehitajat, kes töö teostaks. Plaanis on võimalusel kaasata Kredexi vahendeid, et töö ulatuslikumalt ette võtta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.