EESTI JALGPALLI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tuleb välja, et spordipisik võtab Eestis võimust. Sestap oli ka EESTI JALGPALLI LIIT MTÜ elu eelmise aasta lõpus eriti roosiline.

 Asutatud: 1999. aastal
 T

EESTI JALGPALLI LIIT MTÜ: jalgpall on parem kui keks

Tuleb välja, et spordipisik võtab Eestis võimust. Sestap oli ka EESTI JALGPALLI LIIT MTÜ elu eelmise aasta lõpus eriti roosiline. Ka 2018. aastal on alanud tormakalt, kui asi samas vaimus jätkub, kasvab käive aastatagusega võrreldes pea 2 korda. Sellest piisab, et jõuda tagasi 2016. aasta numbrite juurde, mil käive oli üle 10,5 miljoni euro. EESTI JALGPALLI LIIT MTÜ juhatuses on liikmeid palju, ning mitte kõik neist ei ole oma ärielus lõpuni vooruslikud. Aivar Pohlak neist on 15 organisatsiooni juhatuses, lõviosa neist on erinevad ühingud, kus mängitakse jalgpalli. Ega temast muud ei ootaks ka! Pohlaku juhitud MB MOTION OÜ on jätnud aga esitamata ühe majandusaasta aruande. Tarmo Lehiste on aga näiteks ka EESTIMAA PIIMATOOTJATE ÜHISTU TÜH ja lisaks veel 8 organisatsiooni juhatuses, milledest paar on aruannetega jännis. Are Altraja juhib ühtekokku 15 organisatsiooni, 4 neist ei ole aruandeid õigeks ajaks esitanud. Teised organisatsiooni juhid on aga tublid olnud ja ühegi pahandusega silma ei paista. Kui vaadata EESTI JALGPALLI LIIT MTÜ 2016. aasta majandusaasta aruannet, siis kõige suurema osa sissetulekust moodustavad annetused ja toetused, müügitulu ja liikmetelt saadud tasu on sellega võrreldes nääpsuke. Kas 2017. aasta kopsakate käibenumbrite taga on varasemast suuremad annetused?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.