EESTI KURTIDE SPORDILIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja komment

EESTI KURTIDE SPORDILIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti Kurtide Spordiliit(EKSL) on Eesti Vabariigis tegutsevaid kurtide spordiühendusi vabal algatusel ning võrdsetel alustel ühendav ühendus. EKSL on asutatud 23.11.1991.a.

Põhikirjast tulenevalt on EKSL ülesanneteks: (cid:127) võistlusspordi ja tervistava sportliku tegevuse organiseerimine kurtidele inimestele (cid:127) kurtide sportlaste esindamine rahvusvahelises kurtide spordiliikumises (cid:127) liikmete seaduslike huvide kaitsmine (cid:127) suhete loomine ja koostöö arendamine rahvusvahelises kurtide spordiliikumises (cid:127)suhete loomine ja koostöö arendamine rahvusvaheliste ja vabariiklike spordiorganisatsioonidega (cid:127) informatsiooni edastamine liikmetele (cid:127) vabariiklike spordivõistluste korraldamine (cid:127) koostöö kurtide ja vaegkuuljate laste koolidega sporditöö valdkonnas (cid:127)ürituste organiseerimine ja sponsorite otsimine rahaliste vahendite saamiseks

EKSL juhatus on seadnud oma lähiaastate eesmärgid järgnevalt: (cid:127) toetada ja kaasa aidata sporditegevuse edendamise kurtide seas (cid:127) koondada EKSL ridadesse võimalikult palju eriealisi inimesi (cid:127) noortespordi kandepinna suurendamine ja edendamine (cid:127) informatsiooni edastamise täiustamine (cid:127) lastetreeningrühmade töö jätkamine (cid:127) kurtide sportlaste abistamine kuuljate võistlustel osalemiseks (cid:127) eesti kurtide koondise liikmete osalemine erinevatel rahvusvahelistel suurvõistlustel (cid:127) sponsorite ja toetajate leidmine ja nendega meeldivate suhete hoidmine 2023.a. kuulus EKSL 4 liikmesklubi ja 1 kool. 2023.a. korraldas EKSL Eesti kurtide meistrivõistlusi 12 erineval spordialal. Osaleti EPK võistlustel sisekergejõustikus ja kergejõustikus. Rahvusvahelisel tasandil osaleti maadluse, bowlingu ja orienteerumise maailma meistrivõistlustel ning kergejõustiku euroopa meistrivõistlustel. Võideti neli tiitlivõistluse medalit. Korraldati mõned treeninglaagrid ja Balti kergejõustiku meistrivõistlused. EKSL juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Palgalisi töötajaid oli Eesti Kurtide Spordiliidus 2023.a. üks. Palgafond 2023.

aastal oli 13978,00 eurot koos sotsiaalkindlustusmaksetega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NBDSF discgolfi MV

6.-7. septembril toimusid Põhja- ja Baltimaade discgolfi meistrivõistlused Taanis Bornholmis.  
     
  Võistlustest võttis osa 6 riiki - Taani, Norra, Rootsi,
kurtidespordiliit.ee

Kurtide rannavolle MM

Eesti Kurtide rannavõrkpalli koondis osaleb 26.8-1.09.2024 Prahas toimuvatel kurtide rannavolle MMil.  
 Eestit esindab naispaar  Kristel Ahola ja Anete Veerema
kurtidespordiliit.ee

12. kurtide bowlingu Euroopa MV

7.-17.augustini 2024.a. toimuvad Brüsselis 12. kurtide Euroopa MV bowlingus. 
 Eestit esindavad 12. kurtide Euroopa bowlingu MV Erki Jõgi ja Mihkel Püss.
kurtidespordiliit.ee

Eesi kurtide kergejõustiku koondis jõudis koju

Pärast ülipikka ja vaevarikast tagasilendu Taipeist Tallinna jõudis Eesti kurtide koondis Tallinna lennujaama 27. juuli varahommikul 00.55.                   ..
kurtidespordiliit.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.