AKADEEMILINE TEOLOOGIA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

AKADEEMILINE TEOLOOGIA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Akadeemilise Teoloogia Seltsi eesmärk on teadusajakirja "Usuteaduslik Ajakiri" väljaandmine, seda toetava kodulehekülje ülalpidamine ning erinevates kõrgkoolides töötavate, õpetavate ja uurivate teoloogide omavahelise suhtlemise edendamine.

Aruandeaastal keskendus selts oma põhitegevusele, mille raames anti välja "Usuteadusliku Ajakirja" üks number. Selle väljaandmisega kaasnesid mitmed kulud, sealhulgas ajakirja koostajate honorarid. Ajakirja väljaandmine on olnud järjepidev ja kvaliteetne, aidates kaasa teoloogilise teadusmõtte edendamisele Eestis.

Seltsile oli 2023. aasta oluline ka rahastuse mitmekesistamise poolest. Lisaks Saksa Põhjakiriku abile saadi toetust ka Eesti Teaduste

Akadeemia baasrahastuse näol. See rahastus on võimaldanud katta ajakirja trükikulud ja osaliselt ka tööjõukulusid, mis on seotud ajakirja toimetamise ja väljaandmisega.

Juhatuse töö on olnud sujuv ja efektiivne, hoolimata sellest, et juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Juhatuse neljaliikmeline koosseis on jätkanud seltsi juhtimist eesmärgipäraselt ja pühendunult, tagades seltsi tegevuse järjepidevuse ja arengu.

Aruandeaasta jooksul on selts pühendunud ka oma kodulehekülje ülalpidamisele, mis toetab ajakirja levitamist ja seltsi tegevuse tutvustamist laiemale avalikkusele. Kodulehekülg on olnud oluline kanal teabevahetuseks ja seltsi nähtavuse suurendamiseks.

Seltsi tegevus 2023. aastal on olnud kooskõlas seatud eesmärkidega, edendades teoloogilist teadust ja pakkudes platvormi akadeemiliseks suhtluseks. Hoolimata finantsiliste ressursside piiratusest on selts suutnud jätkata oma põhitegevust edukalt ja tõhusalt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.