RAKVERE LINN, POSTI TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

RAKVERE LINN, POSTI TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Rakvere linn Posti 7 korteriühistu alustas iseseisvat tegevust 01. Jaanuar 1997.aastal.

Rakvere linn Posti 7 ülesandeks on 60 korteriga korterelamu ühine majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine.

Rakvere linn Posti 7 tegevust juhib 5 liikmeline juhatus.

Rakvere linn Posti 7 korteriühistu 2023. aasta raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti finatsaruandluse standardiga. Koostatud aruanne kajastab õiglaselt korteriühistu majandustegevust, finantsolukorda ja raha liikumist.

Raha jääk pangas 40 719 eur.

Majandus- ja hooldustasu laekus 14 063 eur 2023. aasta korteromanike majandus- ja hoolduskulud kokku 13 898 eur.

Halduskulud kokku 3 462 eur (jooksvad halduskulud, raamatupidamise teenus, kindlustuskulud, telefoni- ja pangateenuse kulud EKÜL liikmemaks).

Hooldus- ja muud jooksvad remondikulud kulutati kokku 6 685 eur. (sise- ja väliskoristus, lumekoristus, käidukorralduse teostamine, välisuksed- lukkude remont, konteinerite pesu. Teostati elektritöid, vent.süsteemide hooldustööd, lukutööd, tehnosüsteemide kontroll).

Palgakulu 2 820 eur. Sotsiaalmaksukulu 931 eur

Remondifondist kasutati 2 995 euri (varugeneraatori paigaldus, jalgratta hoidjad, uksetelefon ja fonosüsteemi remont). Remondi fondi jääk 38 002 euri.

Aasta lõpetati kasumiga 165 eur.

Aruandeaastal tagastati pangale laenu 22 888 eur. Tasuti intressinõudeid laenult 29 426 eur.

Tarnijate arved, teenuste arved ja panga kohustused on tasutud tähtaegselt. Võlgu ei ole.

Korteriühistu liikmetele esitatud arved on tasutud õigeaegselt, kuid esineb ka hiljem tasumist. Pikaajalist võlgnevust ei ole. Otsekorraldustega tasub arveid 17 korteriomanikku.

Korteriühistu Rakvere linn Posti 7 raamatupidamise aastaaruande 2023.a koostamisel on lähtutud ettevõtte tegevuse jätkuvusest.

Koostatud raamatupidamise aastaruanne kajastab juhatuse hinnangul õigesti ja õiglaselt Korteriühistu Rakvere linn Posti 7 vara, kohustiste ja omakapitali ning majandustegevuse finantstulemust.

Juhatuse hinnangul korteriühistu Rakvere linn Posti 7 on jätkuvalt tegutsev majandusüksus

Lembo Meiner, juhatuse liige

Rakveres, aprill 2024

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.