TARTU LINN, UUS TN 36 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 426 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TARTU LINN, UUS TN 36 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 426 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu 2022. aasta raamatupidamise aastaaruanne on koostatud kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga. Eesti finantsaruandluse standardi põhinõuded on kehtestatud raamatupidamise seaduses, mida täiendavad Raamatupidamise Toimkonna poolt välja antud juhendid. Korteriühistu kasutab kasumiaruande asemel tulemiaruannet. Bilansis kajastuvad nõuded on hinnatud lähtuvalt tõenäoliselt laekuvatest summadest. Bilansis kajastatud kohustused on kõik lühiajalised. Tuludes kajastatakse tulusid hooldustasudest, renditasudest, remonditasudest, viivistest ning sihtotstarbelistest laekumistest. Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud eurodes.

KÜ Tartu Uus 36 juhatuse liikmed: Ester Barkala, Indrek Purdeots, Tiit Jänese, Maanus Kullamaa,

Ilmar Reimann

Palgalisi töökohti on 2: Koristaja Indrek Purdeots brutopalk 260 eurot. Juhatuse esimees Indrek

Purdeots brutopalk 330 eurot

Käidukoralduse ja elektritöödega tegeleb Elravel OÜ

Välikoristusega tegeleb Arf Arendus OÜ

Lukutööd Teps Lukk OÜ

Nõuded liikmete vastu aruandeperjoodil 2241.45 eurot. Suurim nõue on 546.19 eurot. Nõuded on esitatud 11 liikme vastu.

2022.a aruandeperioodi bilansimaht oli 96769.79 eurot ja aruandeaasta tulem oli -4125.73 eurot. Suurem miinus on hoolduspoolel -3434.93. Hooldustööde alla läksid lukkude hooldus, santehnilised tööd, akende pesu, lume vedu, lehtede vedu samuti elktritööd ja elektriaudit. Seda kõike saab vaadata KORTO keskonnas, eelarve jälgimine 2022.

Hakati otsima hinnapakkumisi valvekaamerate paigaldamiseks. Otsiti maja soojustuse- ja hüdroisolatsiooni paigaldamiseks projekteerijat. Saadeti väla jalgratase hoiustamise küsimustik.

Soojasõlmes soojusvaheti lõhkemise tagajärjel tuli vaadata üle kogu soojasõlm ja küsiti hinnapakkumisi kogu soojasõlme renoveerimisele. Tarneraskuste tõttu jääb enoveerimise järgmisse aastasse.

Teostati elekrtiaudit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.