AKADEEMILINE PÕLLUMAJANDUSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

AKADEEMILINE PÕLLUMAJANDUSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

AKADEEMILISE PÕLLUMAJANDUSE SELTSI 2022. AASTA TEGEVUSARUANNE

Mittetulundusühingu, Akadeemiline Põllumajanduse Selts (APS) tegevuse eesmärk on kaasa aidata

Eesti maaelu, põllumajanduse ning põllumajandus- ja keskkonnateaduste arengule. APS-i liikmeteks on isikud, kes on tasunud sisseastumismaksu ning täidavad seltsi põhikirjast tulenevaid kohustusi. Selts asutati 1920. aastal. Tartu Ülikooli juures, mil kandis nime Akadeemiline

Põllumajanduslik Selts; seega on APS eelpool nimetatud seltsi tegevuse jätkaja.

Akadeemilise Põllumajanduse Seltsi tööd korraldab eestseisus (juhatus), kuhu kuulub kuni 13 liiget.

Seltsi ridades oli aruandeperioodi (31.detsember 2022) lõpul 204 liiget, seltsi üritustel ja sündmustel osaleb aktiivselt ligi kolmkümmend liiget. 2022. aastal liitus kaks uut liiget.

Toimus neli eestseisuse koosolekut (19.01., 04.03., 13.04., 28.10.) ning neli ettekandekoosolekut (kaheksa ettekannet). Eestseisuse koosolekutel on peamisteks aruteluteemadeks ürituste korraldamine, seltsi ajakirja väljaandmine, ruumiküsimus (seltsi raamatukogu endiselt Kr 56 ruumides kastides), liikmete tunnustamine, põllumajandusteaduste rahastamine.

Olulisemad üritused, mis toimusid 2022. aastal.

27. jaanuaril 2022. a toimus APSi ettekandekoosolek, kus bioloog Laine Keppart esines teemal „Sada aastat Jõgeva Ilmajaama“. Põllumajanduse tulevikust esitas oma visiooni seltsi liige Mati

Tamm. Üritus toimus veebis ja osales 31 liiget.

22. veebruaril 2022. aastal toimus traditsiooniline Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktus, kus esines kultuuriametnik Jüri Trei teemal „30 aastat kultuuridiplomaatia taastamisest.“ Osales 17 liiget.

27. aprillil 2022. aastal toimus ettekandekoosolek, kus esinesid ETKI teadur Kadri Sohar teemal „Planeedi Maa kliima ajalugu“ ja EMÜ Mahekeskuse juhataja Elen Peetsman teemal „Mahepõllumajanduse hetkeseis Eestis“. Osales 22 liiget.

18. mail toimus ettekandekoosolek, kus esines Edvin Nugis teemal „Gutatsioonimeetod ja selle rakendamise võimalustest“ ja Marko Kass teemal „Mida tähendab loomade heaolu?“ 15. mail 2022 toimus APSi aastakonverents- koosolek teemal „Rohelepe maal ja linnas“ Osales 35 seltsi liiget.

24. augustil 2022 toimus suvine väljasõit Tallinnasse Riigikokku ja külastame Jüri Trei eestvedamisel Poska maja Kadriorus. Osales 19 liiget.

Seltsi teadusajakiri ,“Agraarteadus“ ilmus 2022. aastal traditsioonilise kahe põhinumbrina juunis ja detsembris. Ajakirjas avaldatud teadusartiklid on SCOPUS® andmebaasis. Selts kasutab uudiste ja informatsiooni edastamiseks meililisti ja sotsiaalmeediat. Sissetulekuallikateks on liikmemaksud ja annetused. Lisaks toetab rahaliselt seltsi tegevust Eesti Teaduste Akadeemia. Ebaregulaarselt on ajakirja väljaandmist rahastanud Eesti Maaülikool.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.