VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, MÄE TN 14 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, MÄE TN 14 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistul Kunda Mäe 14 on 60 liiget, kellest 58 füüsilised isikud ja 2 juriidilist isikut.

Hooldus ja parendustööd 2023. aastal.

Esimese sissekäigu majataguse ukse paigaldamine. Kolmandas trepikojas seina taastamine. Ventilatsiooni korstende ja katuse aukude parandamine. Maja taga ja maja küljepeal teeaukude täitmine killustiku ja freesasfaltiga. Assari lukutööd. Kanalistasiooniummikute likvideerimine.

Korteriühistule tehti uuringuid ja eelprojekt seoses maja renoveerimisega. Sellega seoses hakati kasutama ka tehnilise konsultandi teenust.

Kokku moodustasid hooldus- ja remondikulud 2023. aastal 15355 eurot, 2022. aastal 3883 eurot.

Liikmetele vahendatud teenused

Korteriühistu poolt vahendatu liikmetele alljärgnevaid teenuseid: soojusenergiaga varustatus; vee- ja kanalistasiooniga varustatus; jäätmekäitlus

Liikmetele vahendatud teenuste kulu on avaldatud majandusaasta aruande lisana.

Energiakulu

Korteriühistu poolt on liikmetele eraldi nõuet esitamata ehk tasutud korteriühistu majanduskulude hüvitisest (nn. haldustasust) elektrienergia kulu kogusummas 782 eurot (2022. aastal 747 eurot). Eleketrienergia kulu hüvitisena on ühistu liikmetele kommunikatsiooni teenuseid pakkuvalt äriühingult saadud 230 eurot.

Hoone energiatarbimine on võrdluses eelnenud aastaga soojusenergia tarbimise osas ja elektrienergia tarbimise osas natuke vähenenud: soojusenergia tarbimine 2023. aastal 439 MWh ning 2022. aastal 466 MWh (muutus -5,79%) elektrienergia tarbimine (s.o. ühiskasutatavate ruumide ning hoone välisuste valgustus) 2023. aastal 4091 kWh, millest korteriühistule hüvitatud kulu 1284 kWh tarbimise eest ning 2022. aastal 4178 kWh.

Energiakulu on avaldatud majandusaasta aruande lisana.

Korteriühistu nõuded liikmete vastu

Korteriühistu liikmete maksekäitumine on jätkuvalt üldhinnanguna hea.

Planeeritud tegevused 2024. aastal: Maja korrashoid kuni Kredexi renoveerimiseni.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.