KALEVI KAMMERKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KALEVI KAMMERKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kalevi Kammerkoor tegevus toimus 2022/2023. majandusaastal eelmistel aruandeperioodidel algatatud ja elluviidud põhimõtete järgi.

Hooaja planeeritud tippsündmuseks oli kevadine kontsert „Vanamees ja meri“ koostöös tuubasolist Toomas Oskar Kahuriga.

Aruandeperioodil toimunud olulisemad kontserdid ja üritused: * September – algasid taas proovid koori jaoks juba koduseks saanud ARSi kunstilinnakus. Kalevi Kammerkoori asutaja ja pikaaegne dirigent

Erki Meister andis dirigendikepi edasi noorele EMTA prof Hirvo Surva kooridirigeerimisklassi tudengile Martin Einmannile.

* Oktoober – sai teoks pikalt planeeritud kontsertreis Portugali. Reisi kestel andsime kaks tasuta kontserti Lissabonis ja Portos. Kontsertide organiseerimisel oli toeks Eesti saatkond Lissabonis. Portugali kontsertidel oli koori ees dirigendiks Helen Põldmäe.

* Oktoober – detsember - iganädalased proovid Martin Einmanni juhatusel.

* Detsember – 2 tasuta jõulukontserti Peeteli kirikus Tallinnas ja Tuhala Kaarli kirikus.

* Jaanuar-mai – iganädalased proovid Martin Einmanniga.

* Mai – kaks kontserti (Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia saalis ja Pärnu raekojas) „Vanamees ja meri“, kaastegevad Toomas Oskar Kahur tuubal ja Helen Põldmäe klaveril.

* Mai – koor osales dirigent Martin Einmanni bakalaureuse kraadi omandamise kontserteksamil. Edukalt.

* Juuni – koori nädalavahetuse väljasõit Hiiumaale koos tasuta kontserdiga „Veeojade järel“ Reigi kirikus.

Lisaks nimetatud sündmustele toimusid sügisene ja kevadine laululaager (vastavalt Jänedal ja Viinistul).

Koori dirigendiks oli Martin Einmann. Kuna koori näol on tegemist kasumit mittetaotleva ühinguga, mis koondab sarnaste huvidega liikmeid, siis koori juhatuse liikmete tegevust ei tasustata.

Kooriliikmeid oli perioodi jooksul keskmiselt 40.

Järgmisel tegevusperioodil on tavapärasele kooritegevusele (proovid, laululaagrid, tasuta kontserdid erinevas paigus) lisaks plaanis koori 25.

tegutsemisaasta tähistamine ja kontsertreis Albaaniasse. Koori dirigendina jätkab Martin Einmann.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.