PATAREY SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 66 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

PATAREY SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 66 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing PATAREY Spordiklubi (edaspidi Ühing) asutati 6. detsembril 2000 eesmärgiga viljeleda spordiklubide tegevust (tegevusala koodiga 93121) ning aastatel 2001 – 2002 ta selles vallas ka toimetas. Alates 2003. aastast on Ühing viibinud hillitsetud vegetatiivses seisundis, talitledes käratult ja trügimata kuhugi niisugusel määral, et talle saaks tegutsemist ette heita. Ühing on oma diagnoosiga rahul ja tegevuse järele ei kibele.

Töötajaid Ühingul ei ole.

Tegevjuhtkonnale ei arvestatud, makstud ega antud aruandeperioodil ühtegi tasu ega muud soodustust ning

Ühingu ja tema juhtkonna liikmete vahelistest suhetest ei ole Ühingule ette näha ühegi kohustuse tekkimist.

Kuna Ühingul puudub igasugune vara, majandustulemus ja rahavoog, on kõik raamatupidamise aastaaruande koosseisu kuuluvad põhiaruanded läbinisti nullväärtusega, st kõigi aruannete kõigi ridade alg- ja lõppväärtus on null, ning vastavaid aruandeid siinses dokumendis välja ei tooda.

Juhatusele teadaolevalt ei ole aruandeperioodi lõppkuupäeva ja aastaaruande valmimise vahelisel ajal toimunud selliseid olulisi aruandes kajastamata sündmusi, mis Ühingu järgmiste aruandeperioodide tulemusi märkimisväärselt mõjutada võiks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.