TALLINN, KÜTI TN 11 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINN, KÜTI TN 11 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023 aastal Küti 11 KÜ juhatus on jätkuvalt 2 liikmeline: Joonas Palo ja Gunnar Hendrikson.

Käivitus lõpuks üleminek uuele elektri pingesüsteemile. See tähendab, et minnakse üle vanalt 3*220V üle uuele 380V pingesüsteemile.

Sellega seoses on meil tarvis elektriprojekti, elektrikilbi vahetust ning lisatöid. Valisime tegijaks Enefiti ja võtsime orienteeruva pakkumise töödele. Seadsime sisse raha kogumiseks “uuele pingesüsteemile ülemineku fondi”, millega kogume igakuiselt suurtelt korteritelt 40 euri ja väikestelt 20 euri. Seega igakuiselt koguneb 200 euri ja vajaminev summa 5440 euri (+ projekt) 7170 euri peaks olema koos september 2026. Kui tegelikud summad muutuvad siis lihtsalt muutub fondi lõpu aeg. Otsustasime, et igakuiseid makseid rohkem ei suurenda. Millal töödega alustatakse pole selge. Loodetavasti 2024 aga kõik täpsustub. Igal-juhul on meil raha selleks olemas aga kogume kuluva summa tagasi, et mitte ärakasutada olemasolevaid rahalisi reserve.

Tasusime võetud laenukohustusi Swedbanki ja Kredexi ees, mis on seoses välisvoodri vahetusega. Viimane laenumakse saab olema 30.03.2025

Juuli kuus rentisime tõstuki ja puhastasime vihmaveerenne (Martens Solo arve 31.07.2023 70,44 eur). Probleeme oli ka välisukse lukuga, mille lõpuks vahetasime (Joonas Palo 18.08.23 63 eur ja Lukukeskus OÜ 05.12.2023 37,12 eur).

Raamatupidaja vahetus (Helen Levin OÜ firma siseselt) ja ootamatult tekkis probleem majandusaruande esitamisega. Hakkasime huvi tundma juuni lõpus, et kas me majandusaasta aruannet ei esitagi. Peale päris kurjade kirjade saatmist raamatupidaja Mariell Oolmale lõpuks jõudsime esitada aruande tähtajaks.

Koosolekuid ei toimunud.

Gunnar Hendrikson

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.