KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Piret Pihel kandideerib riigikokku EESTI VABAERAKOND MTÜ nimekirjas Lääne-Virumaal. Tema juhitav KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ on pankrotis ühes 850 euro suuruse m

Tutvustame maksuvõlglastest kandidaate: Piret Pihel

Piret Pihel kandideerib riigikokku EESTI VABAERAKOND MTÜ nimekirjas Lääne-Virumaal. Tema juhitav KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ on pankrotis ühes 850 euro suuruse maksuvõlaga. Pankrotis KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ alustas peaaegu 17 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Jaan Viktor ja Bjorn Andreas Follestad, seda juhtima hakkasid. Ühingu valdkond on asendushooldusteenust osutavate hoolekandeasutuste tegevus. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 32 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 1 028-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 28 880 eurot. Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot.

Pankrotis KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ juhatus

Pankrotis KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ juhatuse liige Piret Pihel alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 34-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 9 ettevõtet, täna on 5 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslased). 1 tema juhitavatest äridest on pankrotis ning seepärast hoiatava Krediidiskooriga. Piret Pihel on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Põllumajandusseltsid ja -liidud, aiandus- ja mesindusseltsid, metsaseltsid ja -liidud
  • Segapõllumajandus
  • Piirkondlikku/kohalikku elu edendavad ja toetavad ühendused ja fondid
  • Lapsehoiuteenus
  • Asendushooldusteenust osutavate hoolekandeasutuste tegevus
  • Piirkondlikku/kohalikku elu edendavad ja toetavad ühendused ja fondid
  • Kontsertide lavastamine ja esitamine, muusikaline loometegevus jms tegevus
Piret Piheli juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 15 552 eurot
  • Käibed kokku: 3 744 eurot
  • Kahjumid kokku: 3 261 eurot
  • Töötajad kokku: 5
  • Suurim palgamaksja: TRÖNDERIKODU LAPSEHOID MTÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 36 448 eurot
Viimati lahkus Piret Pihel 2 aastat tagasi ettevõttest LEHTSE TALUNIKE SELTS MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 12 aastat. Ettevõtte on tänini Registrisse kantud. Piret Pihel on nõukogu liige ettevõttes TAMSALU KALOR AS, mis tegeleb hoonete ja üürimajade haldusega. TAMSALU KALOR AS-i käive oli 2017. aastal keskmiselt 81 448 eurot kuus. Pankrotis KESK-NORRA EESTI ÜHING MTÜ teine juhatuse liige Brent Olav Utgaard alustas äritegevusega juba 9 aastat tagasi, olles tol ajal 64-aastane ning ühtegi teist ühingut ta juhtinud ei ole. Eesti ettevõtete tegemistel saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.