EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NÕMME RAHU KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 633 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komment

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NÕMME RAHU KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 633 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 96 korda.

Tegevusaruanne 2023

EELK Nõmme Rahu Koguduse peamised tegevusvaldkonnad 2023. aastal

Koguduse töö valdkondadeks on vaimuliku töö toetamine läbi lastetöö, muusikalise teenimise, hingehoiu, hoonete korrashoiu jms.

Olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud

Koguduse tulud ja kulud olid 2023. aastal planeeritud suurusjärgus. Plaanipäraselt laekusid nii annetused kui ametitalituste tulud, samuti rendi- ja muud tulud. Lisaks saime toetust sõpruskogudustelt. Ka kulusid hoidsime eelarve piires. Aasta lõpus oli koguduse majanduslik olukord stabiilne.

Töötajate arv, tööjõukulud, juhatuse tasud ning soodustused

Nõmme Rahu Koguduses töötas 2023. aasta jooksul töölepinguga 3 inimest (koguduse õpetaja, abiõpetaja, sekretär-raamatupidaja) ning töövõtulepinguga 1 inimene (koristaja). Tööjõukulud moodustasid 2023. aastal kokku 51 629 eurot. Juhatuse liikmed (v.a. koguduse õpetaja ja abiõpetaja) koguduselt tasu ei saanud.

Olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud sündmused 2023. aastal olid koguduse traditsiooniliseks suursündmuseks Tartu Rahu aastapäeva tähistamine Jätkus kontserttegevus, tegutses pühapäevakool. Igakuiselt käis koos kaheksakümneste klubi. Rahu kiriku vanas pastorimajas tegutses aktiivselt klaasi- ja keraamikakoda ning kogudusemajas käis regulaarselt koos AA-grupp.

Tulevikuplaanid

Peamisteks plaanideks 2024. aastal on Rahu kiriku katuse värvimine. Tegevustest toimub järgneval aastal kindlasti taas praostkonna laulupäev.

Peamine ülesanne on säilitada seni hästi toiminud väikerühmade tegevus ning leida võimalusel ka uusi väljundeid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Jõulutervitus

Minu jaoks üks erilisemaid jõuluaja sündmusi on Tallinna Tondi kooli jõulujumalateenistus Nõmme Rahu kirikus. Olen vahel öelnud, et ilma selle imelise ettevõtmi
nommerahu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.