VABATAHTLIK RESERVPÄÄSTERÜHM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 722 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komment

VABATAHTLIK RESERVPÄÄSTERÜHM MTÜ hetkeolukord

Juba 722 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vabatahtlik Reservpäästerühm (RPR) asutati 2005. aasta kevadel.

RPR missioon on ohuolukorras hakkamasaavate inimeste arvu suurendamine ja inimelude, keskkonna ning vara päästmine. RPR panustab oma missiooni läbi kolme tegevussuuna: reageerimine, ennetamine ja valvamine.

RPR liikmed tegutsevad vabatahtlikkuse alusel. RPR liikmed toetavad kutselisi päästjaid suurenenud ressursi vajadusel sündmustel ja osalevad komandos ühises valveteenistuses ning abistavad koos koolitatud päästekoertega politseid kadunud inimeste otsingutel.

Suveperioodil tagab RPR Aegna saarel tuleohutuse, elanike ja külaliste ööpäevaringse juurdepääsu esmaabile ning hoolitseb avaliku korra eest. Lisaks tegeleb RPR aktiivselt vee- ja tuleohutusalase ennetustööga ning toetab päästjaid ja politseid logistika valdkonnas. RPR liikmed on saanud vabatahtliku päästja väljaõppe ja läbinud esmaabi- ning otsingukoolitused.

31.12.2022 seisuga oli RPR-l 209 liiget, neist 36 koerajuhti, kes tegelevad päästekoerte väljaõppe ja treenimisega. RPR liikmed saavad rühmasiseselt vastavalt oma oskustele, huvidele ja aktiivsusele liituda erinevate RPR valdkondadega.

2022. aastal liitus RPRiga 21 uut liiget.

2022. aasta seisuga oli RPR tegevus jaotunud kolme põhisuuna vahel: 1. reageerimine – reageerimine erinevatele Päästeameti ja Politsei- ja Piirivalveameti sündmustele 2. ennetamine – vee- ja tuleohutusalane ennetustöö, noorteringid 3. valvamine – Aegna VPK, logistika VPK ja ühisvalveteenistus

Lisandus elanikkonnakaitse suund, mille arendamine ja väljaõpe jätkub 2023. aastal.

RPR tugivaldkonnad hoolitsevad rühma organisatoorse töö toimimise eest ja need on: personalivaldkond, IT-valdkond ja avalike suhete valdkond.

Suveperioodil juunist augustini tagab RPR Aegna saarel turvalisust, 2022. aastal 20. hooaega.

RPR toimib Aegna saarel vabatahtliku päästekomandona tagades 24/7 kolmeliikmelise meeskonnaga tuleohutusalase järelvalve ja ligipääsu esmaabile. Kokku oli 2022. aastal

Aegna VPK-l sündmusi 48, neist 19 esmaabi, 17 pääste, 2 korrarikkumist ja 10 muud sündmust, lisaks tehti jooksvaid õppuseid. Kokku valveperioodil 31.05-01.09 oli Aegna VPK-s valves 52 liiget, kellest 28 oli valves min 7 päeva. Täiendavalt panustati Aegna valvesse mais septembris, valves oli 8 liiget liinilaeva navigatsioonihooaja algusest kuni lõpuni.

RPR peab arvestust põhisuundade reageerimis- valve- ja ennetustegevuste üle iga-aastaselt 1. novembrist 31. oktoobrini.

Logistika VPK koosseisu kuuluvad Põhja 77-ga väikebuss ja Põhja RPR ATV koos käruga.

Logistika VPK-l oli kokku 5 Päästeameti väljakutset ning kaks suuremat ühisõppust. Lisaks toetas Põhja 77 buss koos logistikutega PPA otsingusündmuseid ning RPR õppuseid.

2022. aastal oli RPRil kokku 5 Politsei- ja Piirivalveameti väljakutset otsungusündmusele.

Lisaks olid mõned väljakutsed, kuhu RPR reageerida ei jõudnud väljakutse tühistamise tõttu,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Varingupääste koolitus

RPR Tehnilise pääste üksuse liikmed läbisid varingupääste koolituse. Kahepäevase koolituse raames said tehnilise pääste üksuse liikmed teoreetilised teadmised n
rpr.ee

Kopli vabatahtliku päästekomando loomine

Vabatahtlik Reservpäästerühm, Tallinna Tuletõrjeühing, MTÜ Lilleküla Vabatahtlik Pääste ja Tallinna linn asutasid suletud Kopli päästekomando ruumides Kopli vab
rpr.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.