ELLU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ELLU MTÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ ELLU 2023. aasta oli jätkuvalt väga keeruline aasta eelkõige sellepärast, et mitu aastat ülesehitatud veebiõpe pole käivitunud loodetud viisil.

Aasta oli ka jätkuvalt suur õppimiste ja uute katsetuste aasta, jätkuva lootusega, et kui on koostatud uus ELLU koduleht e-kursuste, e-poe, blogiga, on võimalus ka leida uusi sissetulekuallikaid ja projekte.

Oleme sooritanud suure arenguhüppe e-õppe korraldamise alustamiseks, et jätkata oma põhikirjalisi tegevusi eelkõige õpetajate psühholoogilise toetamisega.

Uute projektide leidmine aga ei õnnestunud ja sissetulekute poolest oli 2023.aasta väga halb, hoolimata kõigist pingutustest.

MTÜ ELLU on leitav veebist, ka FB-s ja YouTubes oleme me nähtaval. Kõik videoloengud ja uuendustegevused said tehtud aga vabatahtliku tasuta töö käigus.

Selline tegevus pole jätkusuutlik MTÜ ELLU vaates. Olime loonud MTÜ ELLU 2005.aastal selleks, et toetada, nõustada ja koolitada ühiskonna haavatavamaid inimgruppe, eelkõige lapsi ja lastega seotud täiskasvanuid. Hädavajalik on teenida selleks vajalikke vahendeid koolituste, nõustamiste või projektide kaudu.

Aga kuna oleme püüdnud, õppinud ja panustanud, siis ei taha ikka veel lasta lootust kustuda ja katsetame veel edasi.

MTÜ ELLU on olnud ka Raplamaa Partnerluskogu (LEADER) liige aastast 2009.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.