VOOSE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommente

VOOSE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Voose Külaseltsi 2023. aasta tegevusaruanne kajastab mittetulundusühingu olulisemaid tegevusi ja tulemusi.

Kevadel esitasime TTJA-le uue projekti jätkamaks kiire interneti rajamist küla nendesse taludesse, kuhu eelmisel aastal ei saanud paigaldada.

23. juunil korraldas Külaselts koostöös Voose Rahvamajaga jaanitule Voose külaplatsil.

2023. aastal viisime ellu koostöös Päästeametiga projekti, mille raames ostsime ja paigaldasime generaatori Voose küla pumbajaama, tagamaks elektrikatkestuste korral joogivee kättesaadavuse külaelanikele ning korraldasime rahvamajas koolituse „Ole valmis“.

Sügisel alustasime Voose küla keskusesse laste mänguväljaku rajamist. Projekti toetas Kohaliku omaalgatuse programm ja kaasfinantseeris

Anija Vallavalitsus ning külaseltsi liikmed paigaldasid vabatahtlikkuse alusel kaalukiige ja pingi.

Endiselt sõlmivad külaelanikud MTÜga prügi äraveo kaaskasutuslepinguid küla heakorra tagamiseks. Seega aitab MTÜ igati kaasa prügimajanduse korraldamisele külas, olles selleks sõlminud jäätmevedajaga prügiveo lepingu.

Külaselts pakub jätkuvalt Voose külaplatsi rentimise võimalust oma sündmuste ja tähtpäevade läbiviimiseks.

Voose Külaseltsil on oma küla FB lehekülg https://www.facebook.com/voosekula?fref=ts, kus kajastatakse Voose külas toimuvaid sündmusi ja jagatakse infot külaelanikele.

2024. aastal tahame uuendada Voose küla kodulehekülge, küla välikaarti ning luua külaelanikele rohkem vaba aja veetmise võimalusi.

Kindlasti jätkame oma tegevust järgmistelgi aastatel, sest uute projektide, ürituste ja tegevuste planeerimine käib jooksvalt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.