KIRIKLA-KOHATU KÜLAARENDAMISE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KIRIKLA-KOHATU KÜLAARENDAMISE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kirikla-Kohatu Külaarendamise Selts on mittetulunduslik üksikisikute ja juriidiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis on asutatud 2005. aastal Kirikla ja Kohatu küla aktiivsema kogukonna eestvedamisel. Seltsi põhikiri kinnitati asutajate poolt 3.mail 2005 aastal, selts registreeriti mittetulundusühinguna 30.augustil 2006 aastal.

Seltsi tegevuse eesmärgiks on Kirikla ja Kohatu külade piirkonna majanduslik- , sotsiaalne- ja kultuuriline arendamine, piirkonna elanike huvide ja vajaduste kaitsmine ning oma liikmete koolitamine ja esindamine.

Seltsi juhatus on kuueliikmeline: Rein Viilu (Kohatu küla), Nils Kändler (Kirikla küla), Raivo Naris (Kohatu küla), Ülo Malberg (Kirikla küla), Andres Jersmann (Kohatu küla), Sulev Jersman (Kohatu küla).

Tulenevalt Kohatu ja Kirikla külade tulevikuvisioonist, on mittetulundusühingul järgnevad strateegilised eesmärgid: 1. Infrastruktuuri laiendamine; 2. Looduskeskkonna ja ajaloolise asustusmustri säilitamine; 3. Külaelanike kostöö ja elukeskkonna turvalisuse arendamine.

Mittetulundusühingu Kirikla-Kohatu Külaarendamise Seltsi juhatuse liikmetele ei ole makstud tasusid.

03. jaanuar 2024

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.