ARENDUSSELTS KODUASEME MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 560 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ARENDUSSELTS KODUASEME MTÜ hetkeolukord

Juba 560 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Arendusselts Koduaseme tegevus 2023. a oli suunatud seltsi põhikirjaliste eesmärkide täitmisele. Arendustegevusi planeerides lähtume

Kaerepere piirkonna arengusuundadest 2018–2025, Kehtna valla kehtivast arengukavast ja maakondlikust arengustrateegiast 2035+.

MTÜ Arendusselts Koduaseme peamised tegevussuunad: külaelu mitmekülgne arendamine; kogukonna ühtekuuluvustunde ja identiteedi edendamine; tegevuspiirkonna füüsilise elukeskkonna parendamine; tegevuspiirkonna elanike igakülgne kaasamine külaelu arendamisse; kogukonna elanike tervisekäitumise edendamine; ümbritsevasse keskkonda hoolitseva suhtumise ja keskkonnateadlikkuse kasvatamine; koostöö kohaliku omavalitsusega ja erinevate maaelu edendamise organisatsioonidega ning teiste osapooltega.

Tegevussuundade eesmärkide toetamiseks ellu viidud tegevused: tegevuspiirkonna elanike (üld)koosolekute korraldamine; mõttetalgute ja temaatiliste arutelude korraldamine; kogukonna huvides erinevate ühistegevuslike ürituste korraldamine (talgud, ühistöö, kultuurilise ja tervisedenduse iseloomuga ettevõtmised); osalemine erinevates maaelu edendamisega seotud riiklikes jm avalikes toetusmeetmetes ning programmides (kohaliku omaalgatuse programm, rahvakultuuri programm); kogukonnaliikmete huvide esindamine ja vajadusel probleemide tõstatamine ning lahendamine koostöös kohaliku omavalitsusega ning teiste maaelu arendamise partneritega.

Tegevussuundade elluviimisel kujunenud tegevuste ajajoon 2023: 8. jaanuar – Talvepiknik Hi-Fi ja jõulukuuskede lõke. Koostöös seltsimaja ja DJde Arturi ja Jaaniga.

7. veebruaril toimus seltsimajas valla arengukava 2035 käivitamine strateegiapäevaga Kehtna vald 2035. Arutlusel olid järgmised teemad:

Kehtna valla tulevikuvisioon ja kestlik arengumudel; peamised tegevuspõhimõtted, ühised väärtused ja fookusteemad; olulisemad väljakutsed ja eesmärgid heaolu, majanduse, looduse ja juhtimise valdkondades. Strateegiapäevale on kutsutud vallavolikogu liikmed, vallavolikogu komisjonide liikmed, vallavalitsuse töötajad, valla hallatavate asutuste esindajad ja külavanemad. Strateegiapäeval osalemine on avatud ka kõigile valla elanikele. Strateegiapäeva moderaator on Ragnar Siil, arengukava koostamist nõustava Creativity Lab OÜ juht.

16. veebruaril tunnustati Järvakandi Kultuurihallis Kehtna valla parimaid sportlasi 2022.a. Õnnitleme Kaerepere kandi tegusaid sportlasi, treenereid, kaasaelajaid ja toetajaid!

PARIM NOORSPORTLANE 2022

Laureaat Markus Kasepõld (kardisport).

Nominendid: Hanna Ansen (vibusport ja koolisport),

Stine Agnette Tüvist (showtants).

PARIM SEENIORSPORTLANE 2022

Laureaat Eve Kivilo (vibusport).

Nominent Eve Maido (kettagolf).

Parim Treener 2022 nominent Eve Kivilo (vibusport).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.