ABJA KORVPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 187 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ABJA KORVPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 187 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Abja Korvpalliklubi 2023 tegevusaruanne Aastal 2023 jätkas MTÜ Abja Korvpalliklubi oma põhikirjas sätestatud tegevuse eesmärkide täideviimist: (cid:127) väärtustada harrastus- ja tervisesporti, (cid:127) ühendada Mulgi vallas korvpallimänguga tegelevaid inimesi, (cid:127) korraldada treeninguid ja võistlusi, (cid:127) teha koostööd toetajatega ning kohaliku omavalitsusega. 2023 aasta oli klubile tegus, kus jätkasime treeningute ja võistluste korraldamist Mulgi vallas ja selle lähiümbruses. Treeninggrupid on Abja Korvpalliklubil Abja-Paluojas, Karksi-Nuias ja KilinginNõmmes.

Abja-Paluojas on erinevates gruppides lapsi 37, Kilingi-Nõmmes 20 ja Karksi-Nuias 15. Võistlusi korraldasime Viljandimaa koolide õpilastele kõikides vanuseklassides. 2023 aastal täitus klubi pikaaegne unistus- viia oma tüdrukud Põhja-Euroopa suurimale välisturniirile korvpallis. Meie tüdrukud osalevad jätkuvalt Eesti Meistrivõistlustel U14 vanuseklassis, kus nad paiknevad 2023a lõpus suurepärasel II kohal. Samuti osalesime

Eesti 3x3 korvpalli MV sarjas kohtunikena, kus mitmed meie noorkohtunikud said kogemust, mis on ka Abja Korvpalliklubi üks eesmärkidest.

2024 aasta eesmärk on jätkata tegevust vähemalt samal tasemel ja selle tulemusena tuua rohkem noori korvpalli juurde ja spordiga tegelema.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.