MEELISTEGEVUSE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Reisile minek sõprade, pere või kolleegidega on rikastav kogemus, mis loob kestvaid mälestusi. Eduka grupireisi võtmeks on õige sõiduki leidmine, mis ühendab mu

Parimad sihtkohad avastamiseks meie 8-kohalise Renault Trafficuga

Reisile minek sõprade, pere või kolleegidega on rikastav kogemus, mis loob kestvaid mälestusi. Eduka grupireisi võtmeks on õige sõiduki leidmine, mis ühendab mugavuse, ruumi ja usaldusväärsuse. 8-kohaline Renault Traffic on teie seikluste jaoks täiuslik kaaslane, pakkudes rohkelt ruumi nii reisijatele kui ka pagasile.

8-kohalise sõiduki nagu Renault Traffic valimine tähendab, et kõik reisivad koos, luues kaaslaste vahel ühtekuuluvustunde ja jagatud kogemuse. See on ka kuluefektiivne, kuna kulud jagatakse grupi vahel, ja see lihtsustab logistikat, muutes reisi sihtkohaga sama nauditavaks.

Renault Traffic on loodud grupireiside silmas pidades. Selles on mugavad istmed, kaasaegsed mugavused ja sujuv sõit, tagades, et teie reis pole lihtsalt vahend eesmärgi saavutamiseks, vaid osa naudingust.

Parimad sihtkohad grupireisideks

Avastage ajaloo rikkalikku kangast, külastades losse, muuseume ja kultuurimälestisi. Renault Traffic viib teid ja teie gruppi nendesse paikadesse stiilselt ja mugavalt.

Olgu see siis matkamine mägedes või piknik rahuliku järve ääres, Renault Trafficul on mitmekülgsus erinevatel maastikel navigeerimiseks, pakkudes samal ajal mugavat baasi teie grupi välimaategevusteks.

Nautige päikest ja imetlege rannikuvaateid rannapuhkuse ajal. Renault Traffic pakub palju ruumi rannavarustusele ja tagab mugava sõidu mööda maalilisi rannikuid.

Nautige piirkonna maitseid veinimaa tuuril. Renault Traffic on ideaalne sõiduk rahulikeks sõitudeks läbi viinamarjaistanduste ja pakub turvalist viisi ühelt degusteerimiselt teisele liikumiseks.

Avastage kergesti kihavate linnade peidetud pärle. Renault Trafficu kompaktne suurus võrreldes selle reisijate mahutavusega teeb linnakeskkonnas navigeerimise lihtsaks, ohverdamata mugavust.

Oma reisi planeerimine MEELISTEGEVUSE MTÜ-ga

MEELISTEGEVUSE MTÜ mõistab isikupärastatud reisikogemuse tähtsust. Me töötame teiega koos, et luua kohandatud marsruute, mis vastavad teie grupi huvidele ja ajakavale.

Teie ohutus ja mugavus on meie peamised prioriteedid. Renault Traffic on varustatud viimaste ohutusfunktsioonidega ja pakub mugavat sõitu, tagades meelerahu kogu teie teekonna vältel.

Valmis oma seikluseks? Võtke ühendust MEELISTEGEVUSE MTÜ-ga, et broneerida Renault Traffic oma järgmiseks grupiväljasõiduks. Meie meeskond on pühendunud teile sujuva reisikogemuse pakkumisele algusest lõpuni.

Alustage unustamatut teekonda MEELISTEGEVUSE MTÜ 8-kohalise Renault Trafficuga – ideaalne grupireisideks, mis ühendavad mugavust, mugavust ja seiklust.

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend oma grupireisi planeerimiseks rendibussiga

Grupireis võib olla rikastav kogemus, pakkudes võimalusi sidemete loomiseks, ühiste mälestuste jagamiseks ja seiklusteks. Rendibuss on sellisteks reisideks idea
ssb.ee
Grupireis võib olla rikastav kogemus, pakkudes võimalusi sidemete loomiseks, ühiste mälestuste jagamiseks ja seiklusteks. Rendibuss on sellisteks reisideks ideaalne kaaslane, pakkudes ruumi ja mugavust väikestele kuni keskmise suurusega gruppidele. Olgu tegemist ettevõtte meeskonna, turistide seltskonnaga või grupiga, kes osaleb üritusel, rendibuss suudab rahuldada teie konkreetseid reisivajadusi. Rendibussid pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas kokkuhoidu, mugavust ja paindlikkust. Ühise sõiduki jagamine vähendab üksikisiku kulusid ja keskkonnamõju, võimaldades samal ajal ühtset

5 põhjust, miks valida oma järgmiseks grupireisiks Mercedes Benz Sprinter

Grupireisi planeerides on sõiduki valik ülioluline kogu kogemuse jaoks. Mercedes Benz Sprinter on grupitranspordi jaoks esikohal, pakkudes luksust, mugavust ja
ssb.ee
Grupireisi planeerides on sõiduki valik ülioluline kogu kogemuse jaoks. Mercedes Benz Sprinter on grupitranspordi jaoks esikohal, pakkudes luksust, mugavust ja usaldusväärsust, mida on raske võistelda. Siin on viis veenvat põhjust, miks peaks teie järgmise grupiürituse sõidukiks olema Mercedes Benz Sprinter. Võrdlematu mugavus ja ruumikus Mercedes Benz Sprinter pakub avarat sisemust, mis mahutab mugavalt kuni 15 reisijat, tagades, et kõigil on piisavalt ruumi lõõgastumiseks ja reisi nautimiseks. Kvaliteetsete, ergonoomiliste istmetega varustatud Sprinter pakub mugavustaset, mis muudab pikad

MEELISTEGEVUSE MTÜ tegevusaruanne 2022

Meelistegevuse Mittetulundusühing tegeleb jätkuvalt tehnikaspordi arendamisega, vabaaja sisustamisega seonduva tegevusega, tehnika/busside rendi ja õpilasveoga.
ssb.ee
Meelistegevuse Mittetulundusühing tegeleb jätkuvalt tehnikaspordi arendamisega, vabaaja sisustamisega seonduva tegevusega, tehnika/busside rendi ja õpilasveoga. 2018 aastal soetati 13 kohaline buss, 2022 aastal 17 kohaline buss. Tulu ettevõtlusest moodustab MTÜ-le kuuluvate transportvahendite rentimisel. Ettevõtte taotles ja sai 2021 aastal reisijateveo loa. Aastatel 2021-2022 pn põhitegevuseks sõitjate muu kohalik liinivedu, koolide õppeaasta jooksul peamiselt õpilaste vedu kodu ja kooli vahel ja muudele kultuuri ja spordi sündmustele. Mittetulundusühingu juhatuse esimees on Meelis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.