PÄRNU LIVONIA LIONS KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

PÄRNU LIVONIA LIONS KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Pärnu LIVONIA Lions Klubi loodi 19.03.2008 ning selle eesmärk on heategevusliku sotsiaalhoolekande, tervishoiu, loodushoiu, noortevahetuse ja teiste heategevusprogrammide ja –ürituste korraldamine ja toetamine avalikes huvides, et: 1. luua ja edendada inimestevahelist vastastikust arusaamist; 2. aidata kaasa heale valitsemisele ja kodanikuõiguste tagamise põhimõtetele; 3. tunda aktiivset huvi riigi kodanike, kultuuri, sotsiaalse sfääri ja moraali vastu; 4. liita LIONS-klubisid sõpruse, koostöö ja üksteisemõistmise vaimus; 5. luua võimalusi kõigi avalikkust huvitavate probleemide keskusteluks, laskumata vaidlustesse poliitilistel ja usulistel teemadel; 6. ergutada tegutsemishimulisi inimesi tööle ühiskonna hüvanguks ilma majandusliku kasuta ning kaasa aidata kõrgete eetiliste eesmärkide saavutamisel töös, ühiskondlikus tegevuses ja isiklikes püüdlustes.

MTÜ Pärnu LIVONIA Lions Klubi tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline ja juhatuse tööd juhib klubi president. Töölepinguga töötavaid isikuid MTÜ-s ei ole. Juhatuse liikmetele töötasu ei maksta.

2023.a majandusaastal olid MTÜ kaks peamist heategevuseks mõeldud vahendite kogumise üritust heategevuslik müük EV aastapäeva üritusel Pärnus ning heategevuslik õhtusöök Pärnu Rannahotellis. Kogutud annetused toetasid MTÜ kahte põhisuunda, milleks on andekate noorte hariduse ning huvitegevuse toetamine ning vaimse tervise projekti raames noorte anonüümsed psühholoogilised nõustamised.

2024.a majandusaastal jätkame sisse töötatud projektidega ning panustame noorte psühholoogiliste nõustamiste rahastamisse ning andkate koolinoorte huvihariduse vajaduspõhisesse toetamisse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.