KOSSUÄTT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

KOSSUÄTT MTÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kossuätt on asutatud 2008 aastal. Põhikirjaliselt on eesmärgiks korvpall, võrkpall,jalgpall,keegel, bowling, tennis,golf ja teiset spordialade propageerimine ja harrastajate ühendamine. Samuti spordiürituste organiseerimine ja läbiviimine harrastajatele.

31.12.2022 oli füüsilisest isikust liikmete arv 3 ja seisuga 31,12,23 oli liikmete arv 14 . 2024.a. alustas MTU Kossuätt aktiivset tegevust ja aruande koostamise ajaks 26.06.2024 on liikmete arv kasvanud 40 liikmeni.

Tegevuseks on soetatud võistlusvorm ja pallid.

Üldkoosolekuid ja juhatuse koosolekuid on läbi viidud 2023.a. ühel korral.

Põhivara soetatud ei ole.

Juhatuse liikmetele tasu ei ole makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.